MAKEUP Club

Стань амбасадором крему для рук від MARÊVE

Стань амбасадором крему для рук від MARÊVE

Справжня весна приходить у травні… Чітко виражена вона і в твоїх аутфітах, адже ти одягаєш яскраві речі, робиш соковитий макіяж, доповнюєш образ стильними аксесуарами та нарешті розпускаєш волосся. Але, здається, ти про щось забула… Шкіра рук – вона теж потребує додаткового зволоження та відновлення після холодного сезону, бо ж яскравий манікюр виглядає значно краще на доглянутих ручках, згодна?

Знаємо, що ти вже багато чула про нішевий бренд MARÊVE, але тепер він хоче почути про тебе. Стань амбасадором новинки з колекції MARÊVE – розкішного парфумованого крему для рук! MAKEUP Club спільно з брендом MARÊVE дарує чудову можливість отримати крем у подарунок та протестувати його однією з перших! Що потрібно для цього зробити?

  • З 2 по 15 травня зроби замовлення на сайті makeup.ua на суму від 700 грн.
  • При оформленні замовлення введи у відповідне поле промокод “add_mareve” та вибери у випадаючому списку крем, який хочеш отримати у подарунок (важливо: шанси вибрати крем значно вищі у тих, хто першими зроблять замовлення).
  • Отримай своє замовлення з кремом MARÊVE.

Для тестування ми підготували 60 парфумованих кремів для рук: 30 – з ароматом Gold Champ та 30 – Rose Wine. Поспіши зробити замовлення! Бренду MARÊVE потрібна саме ти! Бажаємо натхнення для нових дописів.

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0