Сила вітаміну С від Garnier 🍋
Нарешті готова детально розказати про подарунковий бокс. Дякую команді MakeUp, що оцінили мій маленький вклад та мої скромні дописи 😇 Та Garnier за такий чудовий бокс 🙌
Це перший мій досвід у використанні вітаміну С в складі доглядової косметики, тож дуже цікаво було як поведе себе моя шкіра та яка буде реакція.
Трохи загальної інформації, яку підкреслила для себе, перед тим як користуватися усіма цими засобами:
🍊Вітамін С - головний компонент антистаріння, який стимулює синтез колагену та еластину, а також є допоміжним засобом у боротьбі з акне та пігментованими плямами.
Яскраве пакування боксу та окремо кожного з засобів надає ще більше сонячного настрою. Найголовніше, що кожна ковбочка має знак можливості вторинної переробки ♻️
🍋 Garnier Skin Naturals Vitamin C Micellar Cleansing Water
Міцелярка має виражений парфумований аромат, не скажу що він цитрусовий, але не хімозний. Водичка злегка пінеться як у бутилочці так і на обличчі.
Вона добре знімає навіть товстий слой туші, аби змити залишки пігменту від засобів, необхідно ще злегка потерти, трохи щіпає очі. Дуже рідко користуюся міцелярками, але бов'язково змиваю водою.
Зі своєю функцією очищення від стійкого макіяжу справляється на всі 100%.
🍋 Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum
Сироватка з 3,5% вмісту вітаміну С, ніацинаміду та саліциловою кислоти.
Сироватка в'язка, білого кольору з приємним аромат, який залишається на шкірі і після її нанесення. Одну треть піпеточки цілком вистачить на все обличчя. Повністю вона вбирається десь за 5-10хв, якщо не переборщити (перший раз нанесла смачно і навіть за 1,5 години вона не ввібралась), впродовж цього часу відчувається легка липкість та наче обличчя вкрито плівкою. Коли сироватка цілком вбирається, то не залишає неприємних відчуттів, а шкіра візуально зволожена.
Після першого ж використання на ранок: сироватка зняла почервоніння та набряки, добряче підсушила ранки від прищечків та трохи стягнула шкіру навколо них (це візуально було видно) + злегка висвітлила тон обличчя. Я була приємно здивована результатом. Спочатку пару разів наносила кожен вечір на все обличчя, зараз користуюся через день і буду продовжувати це робити.
Вона стала моїм фаворитом з усього боксу 🙌
🍋 Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel
Гель для вмивання має такий самий легкий свіженький аромат, як і вся продукція лінійки. Прозорий, легко наноситься на шкіру та при розтиранні, навіть без води, починає добре милитись у щільну пінку створючи в'язку консистенцію.
Хтось писав що гель для жирної шкіри, в мене комбі шкіра схильна до жирності в теплу пору та до сухості взимку, так ось як на мене - він як раз для сухого типу. Чому? ⬇️
Гель до скрипу шкіру обличчя не очищує. Він ніби залишається на обличчі якимось непомітним оку бар'єром. Можливо це ефект зволоження, але мені хотілось його змивати і змивати, тож після використовую свої постійні засоби для вмивання.
В результаті використання декількох днів якогось ефекту від нього не помітила, як самостійний засіб для вмивання мені, чесно кажучи, не зайшов.
🍋 Garnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel
Прозора текстура, щільніша за гель для вмивання, наче підтануте желе. Аромат не такий яскравий як в інших засобах та при нанесенні на шкіру не відчувається.
Треба зовсім трохи засобу, аби розподілити по обличчю, навіть на один пальчик засобу мені забагато. Після нанесення гель тане від тепла шкіри та має пройти максимум до 5хв, аби він увібрався, проте шкіра з ним все одно залишається трохи липкувата на дотик. Візуально наявні шелущіння маскує на якийсь час, проте вони не зникають.
Функціонал його мені до кінця не зрозумілий, наразі інколи використовую зранку після всіх вмивашок.
🍋 Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Hydrating Sheet Mask
Тканева маска для обличчя з вітаміном С, яку я поки притримую на "день спа". Проте очікую від нею максимальне зволоження та заспокоєння шкіри. Обов'язково зроблю повноцінний огляд, де розпишу чи виправдала вона мої очікування.
Коментарі (0)