Hanna Domashenko

Коробочка сонячного настрою з вітаміном С від Garnier 🍊🍋🥝

Коробочка сонячного настрою з вітаміном С від Garnier 🍊🍋🥝

Окреме дякую хочу висловити команді MakeUp за те, що надихаєте, створюєте такі чудові умови для розвитку цієї спільноти та відзначаєте активних її користувачів чудовими подарунками!

То що ж слід очікувати від вітаміну С?

🥝 добре освітлює пігментні плями та сліди постакне;
🍋 покращує захист від УВ-променів;
🍊 має протизапальні властивості;
🥝 зміцнює судини;

🍋 має потужну антиоксидантну дію.

Коробочка сонячного настрою з вітаміном С від Garnier 🍊🍋🥝

Ця міцелярна вода - це сестричка рожевої, класичної версії міцелярної водички від Garnier. Я постійно користуюся міцелярною водою. Різницю між рожевою міцеляркою та цією з вітаміном С я побачила одразу! Єдина різниця полягає в тому, що від рожевої в мене з'являються висипи на обличчі, а з вітаміном С - моє обличчя чисте! Вона так само добре змиває мейк та має легкий цитрусовий аромат.

Після міцелярної води я обов'язково вмиваюся водою і переходжу до наступного кроку - до гелю для вмивання Vitamin C Cleansing Gel! В мене комбінована шкіра обличчя, тому я звикла до таких вмивачок, щоб аж до скрипу! З цим продуктом зовсім інша історія. Він легко піниться, має ледь вловимий цитрусовий аромат та дуже делікатно очищує шкіру. Наскільки делікатно, що спочатку мені здалося, що я не повністю змила продукт зі шкіри. Після цього гелю моя шкіра м'якенька та не було відчуття стягнення та сухості. Я вмиваю цим гелем не тільки шкіру обличчя, а й шию та декольте.

Ця сироватка з 3,5% вмістом вітаміну С, з ніацинамідом та саліциловою кислоти - це справжня зірка цього боксу! За час використання в мене не з'явилося жодного висипання, шкіра виглядає сяючою та здоровою. Після нанесення сироватки - на шкірі перші 5 хвилин відчувається трохи липкість, потім же шкіра "випиває" цей коктейль і виглядає просто добре зволоженою та сяючою!

Я наношу сироватку на обличчя та шию! Ви ж пам'ятаєте, що ваше обличчя закінчується в зоні декольте?... Шкіра нижче підборіддя також потребує нашої з вами уваги)

Мені здається, що завдяки ніацинаміду та саліциловій кислоті в складі сироватки - всі потенційні висипи навіть в "ці дні" проходять повз.

Недоліків в цій сироватці я не знайшла для себе! Гарний та дієвий продукт!

З цим гелем я не подружилася, скажу одразу. Хоч, по ідеї, гель повинен бути легким для моєї комбінованої шкіри, однак при щоденному використанні зранку та ввечері моя шкіра почала погано реагувати на це желе. Почали з'являтися поодинокі висипання. Тому я зараз використовую це желе лише у вигляді бази під стійкий тональний. З цим желе чудово прибираються всі сухі місця, як наприклад, біля крил носу, і тональний лягає супер легенько та красиво.

Я не фанат тканинних масок, але парочка завжди є в арсеналі для такого собі "total relax day"! Тому ця красуня ще чекає свого часу! Її я ще не встигла затестити, але планую найближчим часом обов'язково спробувати!