alena.rosee

Garnier Superfood Кавун 😍

Обожнюю аромат кавунів в косметиці , тож вчора я була дуже Рада отримати цілу серію з таким ароматом від Garnie.

Раніше я пробувала серію Банан та Папайя, одна з них не підійшла до мого волосся, інша була нормальна , але без якихось спецефектів.

Моє волосся дуже пряме (це те що розкручується навіть після супер стайлінгу 😁), тонке, досить густеньке.

Вся серія дуже яскраво пахне кавуновою цукеркою 🍭

Шампунь: гарно піниться, я б сказала , що реально дуже багато дає піни, промиває волосся добре.

Бальзам для волосся має легку кремову констстенцію, змивається легко, після нього немає супер гладкості, але волосся розчісується ,поки мокре під душем, нормально.

Маска: має кремову консистенцію , я потримала пару хвилин , на корені не наносила .

Для чистоти експерименту, я не наносила перед феном ніякі зволожуючі креми, крім капельки термозахисту.

Волосся вийшло пряме , не можу сказати що якесь сухе (є відгуки де писали що волосся стає як солома), середньо зволожене , об'єм є, але не великий, тобто як добре нормальне чисте волосся.

Окрема історія - аромат , він залишається , тож я додала ще пару пшиків Імператриці для ще більш кавунного запаху 💕😁

02 травня, 2023
alena.rosee
02 травня, 2023