Трохи моєї історії про шампунь.
Відгуки та рекомендації :))
Я не маю багато вимог до шампуню, головне, щоб:
- Добре очищав шкіру голови
- Після шампуню могла розплутати волосся (навіть без використання маски, якщо дуже поспішаю).
Стосовно другого пункту, відразу категорія шампунь "для об'єму" відпадає, бо жоден з них не підійшов мені, через те, що волосся ставало сухим.
Я майже все життя користувалась звичайним шампунем з мас-маркету, оскільки вважала, що маска або кондиціонер після шампуню можуть все поправити :))) Оскільки ціни на шампуні з мас-маркету майже однакові, часто купляла новий шампунь для проби. Зазвичай я мила волосся через день після застосування. Звичайно, були не дуже приємні випадки, коли голова ставала жирної в кінці першого дня - такі засоби більше не купляла))
Чи можу виділити улюбленця з мас-маркету? Так, як не дивно, це - чоловічий шампунь від Clear Vita Abe - добре очищає моє волосся та робить його блискучим. Наношу два рази, інколи мила без використання кондиціонера/маски та після нього волосся блищить, не складно розплутати. Зауважу, маски - це живлення для нашого волосся і ними бажано користуватись, щоб зберегти волосся живим))) До речі, пару разів брала шампунь в салоні на розлив, щоб зрозуміти "чому всі так критикують шампуні з мас-маркету?" - Чесно, я не побачила різницю окрім ціни:)))
Наші дні...
Стрес на роботі, війна та ще раз стрес, волосся стало все більш ламке, сипалося по довжині. В мене є пост, як я намагалася врятувати моє довге волосся). Зробила карешку, але волосся продовжувало сипатися по довжині.
Я вирішила спробувати новий шампунь Oxford Biolabs TRX2 Advanced Care, коли досліджувала вітаміни цієї компанії. Користуюсь вже півтора місяця (не так довго). Запах трохи специфічний, схожий на мікстуру від кашлю, але мені подобається, після нанесення маски, зовсім запаху не відчуваю. Цей шампунь нереально піниться, перший раз таке бачу! Потрібно зовсім трішки засобу, щоб зробити піну. Мені подобається відчуття чистоти на голові після нього та почала наносити шампунь лише один раз, бо відчуваю чистоту. Волосся відносно м'яке після. Якщо раніше я мила голову через день, то зараз мию через два дні. Стосовно волосини, вона стала пружніша та не така ламка, хоча є ще що покращувати. Чесно, я в захваті!
Як я мию голову: Шампунь спочатку наношу на долонь, трохи розтираю об долоні, потім руками масажую шкіру голови десь хвилини 2, піною проходжуся по довжині.
Сподіваюсь, мій пост був корисним, дякую, що дочитали!)
Коментарі (0)