Yuriivna

Захисти своє волосся від шкідливих чинників

Двофазний кондиціонер з'явився в мене відносно нещодавно(користуюсь 1,5-2 місяці).Хочу поділитися своїм враженням.

• Ціна: Для мене є доступною.Я придбала об'єм(250мл),бо користуюсь часто,хоча як на диво,кондиціонер витрачається економно(роблю до 3-4 натисків на середню довжину волосся).Також на сайті є об'єм 150 мл.
  • Текстура,запах,колір: Кондиціонер складається з двох шарів:верхній шар ніжно-рожевий з домішками білої пінки,другий-рожевий однотоний.Перед використанням,обов'язково збовтую пляшку,щоб два шари з'єдналися між собою.Запах приємний,залишається легким шлейфом на волоссі.Аромат нагадує мені фруктові ноти-полуничні або малинові.
  • Зручність у використанні: Часто мені траплялись спреї з поганим дозатором,він або ламався вже через тиждень,протікав або погано розпилював(струєю).Доводилося переливати в іншу ємність.Тепер з приводу цього кондиціонеру-він має дуже якісний дозатор.З переваг:розпилює рівномірно,не протікає,розподіляється спрей так,як треба.
  • Дизайн: Пляшка виготовлена з пластику,має дозатор чорного кольору.Дизайн звичайний,пляшка прозора,через неї видно дві фази спрею,видно як шари з'єднуються після збовтання.
  • Дія: Спрей не зклеює(таке часто буває у інших термозахистів) та не обтяжує волосся.Кондиціонер використовую на вологі пасма,перед висушуванням феном та перед використанням праски або плойки.Волосся захищене,легко розчісується,має блиск.
  • Висновок: Цей термозахист рекомендую та сама буду купляти й надалі.Виробник-Україна,це дуже приємно)Якісний продукт,має UV-Filter,який захищає від впливу ультрафіолетового випромінювання наше волосся.