Ксенія 💫

Мої допоміжні засоби в догляді за обличчям.

Мої допоміжні засоби в догляді за обличчям.

Моє шанування 🙋‍♀️!

Так, я обожнюю маски! Маски різні - тканинні, гідрогелеві, кремові, з кислотами, сплеш-маски... ну ви зрозуміли). Використовую їх завжди і за призначенням. Тому сьогодні про тканинні і ті, що маю на даний час.. бо ця кількість та асортимент постійно змінюється. Але є та складова, яка завжди буде в моєму арсеналі ❤️

■базові маски для обличчя, які використовую додатково як ще один етап покращення зволоження шкіри та тонізації. Зазвичай, це доволі бюджетні маски, які купляю на розпродажі. Вони виконують роль легкої есенції (Lebelage, Etude house, сети від FarmStay, Garnier) .

■гідрогелеві маски. Є - добре, ні-замінюю звичайними. Але різниця зі звичайними тканинними в тому, що гідрогелеві надають - суперзволоження.

■Ботомаска для обличчя та шиї від Viabeauty. Колись купила її випадково 2 роки тому, а тепер вона в мене майже постійно в холодильнику). Ботокс в домашніх умовах!

■мої найулюбленіші бренди з Кореї, до яких я повертаюся знову і знов, які жодного разу ще не підводили мене протягом останніх 5 років точно: ILLIYOON, REAL BARRIER. Це one love❤️

✅Відновлювальна маска з церамідами та гіалуронова;

✅Маска із захисним кремом для обличчя.

Те відчуття, таку максимально насичену шкіру,вілновлення не дає жодна із бюджета маска, яка коли-небудь була в мене. Тому ні вони мені, ні я їм не зраджую.

■руки та ноги я також не залишаю повз увагу. Рукавички та шкарпетки від Bioaqua добре відновлюють та пом'ягшують огрубівшу шкіру ніг. А догляд за руками в мене не менш важливий, тому і їм приділяю також велике значення. Маска інтенсивно живить суху шкіру; відновлює і заспокоює.

Подібні сети є у мого також улюбленого бренду Innisfree, прошу до затесту 🔜

Окремий вид масок - це сплеш-маски. Вони неймовірно покращують стан шкіри та виконують кожна свою функцію.

ця - робота з висипаннями (прищики), пігментація https://club.makeup.com.ua/post/6510/

а ця https://club.makeup.com.ua/post/17245/ з віковими змінами.

Про мою чудову підбірку масок не тканинних можна почитати цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/27343/.

Сподіваюсь моя інформація була корисною та стане внагоді.

Дякую, що зайшли 🧚‍♂️

З повагою, Ксенія.