Наталія С

Протестувала маску та шампунь від Garnier з подарункового боксу:)

Протестувала маску та шампунь від Garnier з подарункового боксу:)

Протестувала маску та шампунь від Garnier.

Спочатку, міркувала як краще тестувати. Використати шампунь з маскою і подивитись на результат? Проте я обрала інший варіант: додати нову маску та шампунь в мій звичайний догляд, щоб краще зрозуміти картину з можливістю далі користуватись цими засобами.

Що я використовувала:

1. Olaplex 3 .
  2. Помила голову шампунем "Соковитий кавун" два рази - запах приємний. Піниться добре. Нема відчуття, що волосся вимилося коли змиваєш його, проте на другий голова чиста.
  3. Нанесла маску 3 в 1 "Соковитий кавун". Запах приємний. Тримала більше чим 5 хвилин. Так як, волосся поглинало маску, я її постійно оновлювала. Поки сиділа з маскою - волосся не ставало гладке. Як я писала в інших постах, що проходжусь гребінцем по волоссю поки на мені маска/кондиціонер, але не в цей раз, гребінець не проходив, змогла трохи розплутати руками. Коли змила маску - відразу відчула, що по довжині та кінцівки сухі. Зняла полотенце моє волосся - заплутане, сухе та все в одному комочку:((
  4. Додала молочко Davines Oi milk + термозахист Kerastase Blond Absolu Cicaplasme. Волосся почало мінятись на очах. Я змогла швидко все розплутати, пройтися гребінцем, з'явилась гладкість та трохи стало м'якіше. Але все одно відчуття сухого волосся.
    Висновки:
  • Шампунь хороший: робить основну свою функцію - очищення (два дні волосся чисте, для мене це плюс, але без об'єму:)
  • Маска залишила волосся сухим та після нього волосся плутається 😬, тому, вона точно не для мого типу волосся.