Flora Gorgeous Gardenia - весняний аромат від Gucci

Flora Gorgeous Gardenia - весняний аромат від Gucci

Привіт, дівчатка

Нещодавно у мене закінчилися улюблені парфуми, а тому я досить довгий час шукала щось новеньке. І варто мені було побачити цей неймовірно гарний флакончик як я зрозуміла - це те, що потрібно.

Погодьтеся, такий зовнішній вигляд одразу приковує до себе увагу. І що класно - він відповідає самому аромату.

Опис аромату:

Початкові ноти: цвіт груші, мандарин, червоні ягоди

Ноти серця: гарденія, абсолют жасмину, червоний жасмин

Кінцеві ноти: пачулі, коричневий цукор

Якщо чесно, то мій ніс не дуже розрізняє ось ці ноти, а скоріше сприймає аромат цілісно. Це у нас квітково-фруковий аромат. Він не солодкий, як це може здатися з вигляду, а більше свіжий, з вираженим ароматом квітів. І як на мене, в ньому проглядається навіть нотка унісекс. Саме вона, як мені здається, робить цей аромат цікавим.

Аромат абсолютно ненав'язливий, я б навіть сказала що легкий. Він точно не буде душити вас та оточуючих приторним, важким шлейфом. До речі про шлейфовість: він не буде тягнутися за вами слідом, і лишатися після того як ви вийшли з кімнати. А навпаки ось так, його буде чути лише навколо вас самих. Можливо, для когось це здасться недоліком, але на теплу пору року, я б навіть сказала, що влітку - це дуже крутий варіант, адже це робить його більш повсякденним. Що до стійкості: вона непогана, на мені годинки 4 тримається так точно, а на одязі до самого прання.

Аромат Flora Gorgeous Gardenia асоціюється у мене тим періодом весни, коли все розцвітає і повітря заповнене прекрасним передчуттям чогось хорошого. Цей парфум піднесений, позитивний, його так і хоться вдихати. А з огляду на флакон - то і руки постійно до нього тягнуться.

Flora Gorgeous Gardenia - весняний аромат від Gucci