Турбує випадін ня волосся?Прочитай цей допис
Шампунь рослинний проти випадіння для жирного волосся
Зіткнулась з проблемою-випадіння волосся,через деякий час звернулась до трихолога.Після огляду та здачі аналізів,які були потрібні,лікар призначив лікування.В лікування також входив цей шампунь.
Зараз він подорожчав,я раніше купляла за іншою ціною.Однієї пляшки мені вистачає на пів року.Є також,ще для сухого та нормального волосся і для жирного волосся(в мене саме такий).Користуюсь цим шампунем вже роки 3-4.Часто купляла його з запасом .Виробником є Турція,шампунь не має барвників та Sodium Lauryl Sulfate.Також користувалась ще рослинним шампунем проти інтенсивного випадіння волосся Biota Bioxsine Forte.Він має більшу ціну та як написано,дає більший ефект,але згодом я повернулась до першого варіанту.Так як,від Forte,моє волосся стало ще більше жирніти.
Тепер детальніше.
- Ціна:висока
- Текстура.колір,запах: шампунь густий за консистенцією,колір має темно-янтарний,запах для мене приємний,аромат трав'яних рослин.
- Дизайн:звичайний,проте подобається,що коробка(упаковка)покрита захисною плівкою,всередині коробки є па́мятка(там описується сам продукт та чим богатий склад шампуню).
- Дія: шампунь дуже добре мені допоміг.По-перше припинити випадіння волосся та додав густоти.По-друге волосся почало добре рости в довжину.Потім я вирішила пофарбуватися в блонд та згодом я перетримала фарбу і волосся довелося підстригти.Я вирішила відростити свій колір,а якщо і фарбуватися,то тільки в колір,який схожий на мій.І почала знову користуватися цим шампунем,маслами,сироватками,флюїдами,масками та бальзамами.Швидко повернулася до середньої довжини волосся(по лопатки).Шамунь допоміг мені в цьому,але працює тільки комплексно.І нагадую-спочатку я звернулася до лікаря,здала аналізи,а потім вже було призначено лікування,дієта,вітаміни.Якщо проблема всередині,або вам не вистачає вітамінів,то цей шампунь не буде мати ефекту.
- Висновок: Час від часу буду повертатися до цього шампуню,бо маю інші шампуні,які чергую по черзі.(щоб не пересушивати шкіру голови,використовую ще заспокійливий шампунь).Шампунь і справді має ефект,але його я побачила не одразу,а через 8+ місяців
Коментарі (0)