YuliHrytskoff

Шампунь "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму Garnier Fructis Superfood

Шампунь "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму Garnier Fructis Superfood

Шампунь, кондиціонер і маску із серії Fructis Superfood я особливо хотіла спробувати! Часто розглядала ці засоби в оффлайн магазинах, але купити на пробу чомусь не наважувалась. Тому я дуже рада, що ці засоби також були у подарунковому боксі і я відразу, відклавши свої традиційні засоби по догляду за волоссям, взялася тестувати ці продукти.

Шампунь поміщений у милий пластиковий флакон, на обороті якого є деяка необхідна інформація про засіб від виробника.

Флакончик закривається відкидною кришечкою, яка також відіграє роль дозатора.

В цілому, оформлення дуже яскраве, соковите, привертає увагу!

Важливим також є те, що тара від засобу підлягає вторинній переробці.

Консистенція шампуню гелеподібна, доволі густа.

Колір – прозорий.

Запах – приємний легенький кавуновий. Не хімічний і ненав’язливий. На літо – просто супер! Якщо не використовувати бальзам чи маску із цієї ж серії, то на волоссі після його висихання практично не відчувається.

Піниться шампунь дуже інтенсивно, що разом із густою консистенцією забезпечує доволі економний розхід засобу. Чесно кажучи, таке обільне піноутворення в безсульфатному засобі мене сильно здивувало…

Змивається шампунь легко та швидко. І вже навіть на етапі змивання шампуню я відчуваю, наскільки бережно він відноситься до волосся. Зазвичай, змиваючи шампунь, я відчуваю, наскільки моє волосся сухе та жорстке і без бальзаму чи маски мені не обійтись, але змиваючи шампунь від Garnier, відчутно, наскільки волосся гладеньке та м’яке!

Промиває волосся шампунь дуже добре – одного намилювання мені цілком і повністю вистачає, щоби ретельно очистити волосся і шкіру голови від себуму та інших забруднень. Не до скрипу (і це для мене дуже добре!), але ретельно.

Після миття голови цим шампунем, волосся гладеньке, блискуче, доволі об’ємне. Ніякої жорсткості чи сухості немає, це при тому, що волосся в мене пересушене саме по собі та пошкоджене по довжині. Але, звичайно, я все одно завжди після промивання волосся шампунем використовую бальзам чи маску.

На мій звичайний графік миття волосся шампунь не впливає, мию раз на два-три дні. Шампунь волосся не обтяжує, не забруднює.

Алергії, подразнення, свербежу, лупи чи будь-яких інших неприємностей шампунь у мене не викликав.

А ще, шампунь прекрасно підійде для всіх типів волосся і для щоденного використання.

Я залишилась дуже задоволеною даним шампунем! Серед плюсів – непоганий склад, приємний аромат, обільне піноутворення (а значить – економічний розхід), хороші очищувальні властивості, дбайливе відношення до волосся. А от мінусів особисто я для себе не виявила жодного, тому до покупки, звичайно, рекомендую!