YuliHrytskoff

Маска 3 в 1 "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребуює об'єму Garnier Fructis Superfood

Маска 3 в 1 "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребуює об'єму Garnier Fructis Superfood

Хороша маска для волосся – це один із найнеобхідніших засобів по догляду за волоссям! Адже справді якісна та ефективна маска здатна на чудеса – не тільки надати волоссю доглянутий вид, а й відновити та підлікувати пошкоджені чи пересушені пасма. Маску для волосся "Соковитий кавун" Garnier Fructis Superfood мені особливо цікаво було тестувати, так як моє волосся звикло до професійних, насичених силіконами засобів, тому побачити ефект від безсиліконового засобу на своєму волоссі було вкрай цікаво! Ну а що з цього вийшло і мої враження – у даному дописі)

Маска розфасована у доволі містку баночку-відерко, яка міцно закривається кришечкою, що закручується. На жаль, під кришечкою не було жодної захисної мембрани, тому частина маски при транспортуванні перемістилась на кришку. Думаю, виробнику варто доопрацювати даний момент, щоб покупцям було не тільки приємно, а й естетично знайомитися з продукцією бренду.

На баночці є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Тара від маски підлягає вторинній переробці.

Консистенція маски кремоподібна, доволі густа. Маска легко розприділяється по вологому волоссі, не стікаючи та не розмазуючись, даючи спокійно прийняти душ чи ванну.

Колір – біло-кремовий.

Запах – дуже приємний – справжнього кавунового соку (не самого кавуна), легенький та ненав’язливий, абсолютно не хімозний. Мені сподобався, хоч я й доволі чутлива до запахів і догодити мені в цьому плані доволі важко. Після висихання волосся аромат маски відчувається на ньому, але не шлейфить – відчутний, тільки якщо внюхуватись у саме волосся.

Виробник пропонує використовувати маску трьома способами: як бальзам-ополіскувач, як маску і як незмивний засіб для кінчиків волосся. Я спробувала маску всіма трьома способами.

Використання в якості бальзаму і маски для волосся. Я спеціально не розділяю окремо даних два способи використання маски, так як ефект від них приблизно однаковий. Маска дуже легко розприділяється по волоссю, трошки поглинається ним, але більшість її таки залишається на волоссі. Не тече, дозволяючи приймати водні процедури із задоволенням. Під час змивання маски відчувається приємна гладкість волосся – ось цей момент я дуже люблю в масках/бальзамах для волосся, оскільки саме це свідчить, що засіб діє на моєму волоссі. Після висихання волосся дуже легко розчісується, не плутається, доволі розсипчасте і дуже гарно блистить. Добре зволожене, гладеньке, м’яке на дотик. Маска надає волоссю непоганий об’єм. Також дуже сподобався ефект природності волосся після використання даної маски. У мене від природи волосся трішки в’ється – воно не кучеряве, але легенькі завитки (особливо при вологій погоді) можуть утворюватися. А після використання хорошої маски/бальзаму з традиційним, насиченим силіконами, складом, волосся розгладжується і дещо витягується. Після ж цієї маски від Garnier волосся виглядає дуже природньо та мило – зберігаються завитки, волосся дещо хвилясте – мені сподобався такий ефект на моєму волоссі від цієї маски.

Використання в якості незмивного засобу. Після миття волосся я розтираю буквально горошину маски у долонях і наношу на кінчики волосся та сантиметрів п’ять в гору, плавно розчісуючи при цьому пасма пальцями. Далі або даю волоссю висохнути природнім шляхом, або ж сушу феном – залежить від ситуації. Після цього кінчики волосся стають більш слухняними, не так пушаться, приглажуються, легше розчісуються. Але якогось «вау-ефекту» від такого способу використання маски я не помітила, тому зробила так тільки декілька разів для повного «тест-драйву» засобу, але в подальшому таким способом використовувати маску однозначно не буду.

В цілому, мені маска сподобалась! Навіть не очікувала такого шикарного ефекту від неї на своєму волоссі! Вона легенька, не обтяжує волосся, гарно його розгладжує, надає блиску та об’єму, полегшує розчісування. Для тонкого, малопошкодженого, позбавленого об’єму волосся дана маска – справді чудовий варіант. Проте на пошкодженому чи сильно сухому по довжині волоссю маска швидше буде діяти як хороший щоденний бальзам. Ну і серед вагомих плюсів хочеться виділити хороший склад засобу, великий об’єм тари і дуже доступну ціну!