Pryk Lesia

Відгук на засоби з подарункового боксу від Garnier💚

Відгук на засоби з подарункового боксу від Garnier💚

Почнемо з фаворитів🔝

Це звичайно антиприспірант(я вже писала відгук про нього)я пробувала різні від Garnier і вони всі круто працюють.

Про міцелярну воду писати не буду,бо майже всі її пробували. Вона підходить всім,але обов’язково змивайте її (не слухайте напис на упаковці,всі міцелярки потрібно змивати!)

Відкриттям став міцелярний гель. Люблю такі,вони добре змивають залишки макіяжу після міцелярної води або гідрофільної олії. У відгуках читала про те,що у декого сушить шкіру … але це всього лиш один з етапів очищення,після якого потрібно зволожувати шкіру будь-якого типу. В мене комбінований тип і ніякої сухості немає,він досить комфортний для шкіри.

Тепер про маску для обличчя і маску для губ. Мені подобається,добре зволожують ,звичайно це одноразовий ефект,але так працюють абсолютно всі маски на зволоження) Для губ доречі пробувала вперше.

Дійшли до серії з 🍉.

На свій бюджет вони непогано працюють. Не зрозуміла негативних відгуків,адже засоби ідуть без силіконів і відповідно плівки(ефекту шовковистого волосся)не слід чекати,його потрібно робити додатковими засобами після миття. Силікони це не погано,але це суто візуальний ефект і коли їх забагато,якість волосся втрачається. Я міксую засоби між собою,якщо шампунь/маска/кондиціонер без силіконів то додаю іх з незмивним доглядом для волосся і навпаки.

А для кращого ефекту саме цієї серії рекомендую маску прогрівати в шапочці/рушнику(ефект буде набагато кращий),а волосся з кондиціонером акуратно прочісувати і вже після цього змивати.

Гель з вітаміном С потрібно використовувати довше,щоб побачити ефект,тому про нього напишу окремий допис.

Найбільше тішить,що з 2021 вся косметика Garnier має статус cruelty free,а також на 100% з переробленого пластику.Хочеттся,щоб і інші бренди брали приклад .

Всіма засобами буду користуватись і вдячна за такий крутий подарунок. За свій бюджет вони всі працюючі.💚