ksnklb

Літня атмосфера із засобами для волосся від Garnier 🍉

Літня атмосфера із засобами для волосся від Garnier 🍉
Літня атмосфера із засобами для волосся від Garnier 🍉
Літня атмосфера із засобами для волосся від Garnier 🍉

Користуюсь вже другий тиждень і на фото можете побачити результат цього тріо, а саме: Шампунь "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму; Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму; Маска 3 в 1 "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребуює об'єму.

Як бачите, ці продукти для тонкого волосся, хоча у мене нормальний тип волосся, мені підійшли, надали волоссю об'єм та доволі стійкий аромат кавуна.

Так-так, ці всі продукти мають однаковий аромат кавуна, не яскравий хімозний. На моєму волоссі залишається він надовго.

Також волосся легко розчісується, виглядає наповненим, здоровим та блискучим. На відчуття легке і розсипчасте.

Ще додам: Дуже вдячна команді MakeUp Club та Garnier за цей подарунок, адже давно хотіла спробувати ці засоби для волосся і це було дуже приємно💚

Як спойлер: Засоби для волосся мені дуже сподобались, дали гарний результат.

Літня атмосфера із засобами для волосся від Garnier 🍉

Почнемо із шампуня.

Зручна баночка, зручно користуватись.

Сам шампунь прозорий із легкою жовтизною. Наношу два рази, перший піниться менше, другий більше. Змивається легко. Після нього відчувається "м'яка" свіжість, коріння чисте та не до скрипу.

Дає об'єм при голові у перший день.

Волосся частіше від нього не жирниться, а як звичайно, навіть довший час відчувається чистота шкіри голови, що великий плюс. Також немає свербіжу, лупи чи алергії.

Далі наносимо бальзам. Банка як і у шампуня.

Текстура емульсії така ж, як і у звичайних бальзамів, білого кольору багато не потрібно на кінці. Наноситься легко і швидко. Довго не тримаю, хвилину-дві і змиваю. Змивається також легко.

Відчуваю, цей бальзам буде у мене надовго, адже багато не потрібно, щоб нанести на волосся. Продукт хороший, поки не бачила негативних наслідків його використання.

І нарешті, маска. Маю схожу із алоє, тому буду з часом чергувати.

Банка зручна, консистенція густа як і у іншій масці,білого кольору. Добре наноситься на волосся, потім ще розчісую. Її також можна використовувати у трьох варіантах. Я ж використовую як маску. Тримаю до п'яти хвилин, а потім змиваю. Змивається нормально, немає грудок.

Як результат, волосся не склеює, а зволожує кінці, насичує їх. Як і іншою маскою цієї серії, я також задоволена.