Alina Addams 💃🏻

Зволожувальний гель з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону

Зволожувальний гель з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону

🏆Це мій фаворит серед засобів Garnier.

✅ Як власниця комбінованої шкіри та другого фототипу, відразу отримала гарний результат від використання цього гелю.

🔶️ В теплу пору року всі щільні й не дуже щільні креми моя комбінована шкіра сприймає неприязно, хоча навіть досить легкі іноді роблять її занадто блискучою, тому влітку користуюсь не кремами, а сироватками та гелями. Шкіра ще не має вікових змін, тому зволоження мені вистачає.

✅ Зволожувальний гель з вітаміном С легко вбирається та не викликає жирного блиску.

✅ Стосовно вирівнювання тону: оскільки, я маю світлу шкіру на якій бувають почервоніння, то ефект видно ідеально.

🔶️ Раніше в зимово-осінній період використовувала Onmacabin Зволожувальний крем з вітаміном С, він добре освітлював шкіру, але для весняно-літнього періоду він занадто щільний.

🌞А тепер знайшла для своєї шкіри гарний засіб на теплий сезон та із задоволенням ділюся з вами.

🤗 Для світлої комбінованої шкіри, схильної до почервонінь зволожувальний гель з вітаміном С від Garnier чудовий варіант.