Alina_Demchenko

#mymummakeupclub

#mymummakeupclub

Я чекала, що ця тема підніметься у спільноті і думаю ніхто не здивувався. Мені прийшлось довго думати: писати допис чи ні.

Але фраза мами "А давай" - сама по собі все вирішила .

Однією з причин, чому я не хотіла писати цей допис - навички моєї мами. Одним з найголовніших уроків, які я дізналась від мами , так це те що " ВОЛОСИ НЕ ЗУБИ - ВІДРОСТУТЬ" та " СЛУХАЙ, А ДАВАЙ МОЖЕ КАРЕ". Мені не робили в дитинстві якісь зачіски, мама не вчила мене фарбуватись. Коли вона хотіла зробити мені хвіст, я морально готовилась к тому, що залишусь без цього самого хвоста.

#mymummakeupclub

Отдже, так як в дитинстві і підлітковому віці в мене не було моментів, коли мама збирає мене на шкільну дискотеку чи фарбує на якесь свято, ми вирішили що хай вона спробує зараз. Косметики багато - а я готова до експерементів.

І ось нові бьюті секрети від моєї мами :

  • міцелярка повинна бути завжди поряд
  • спонжі і палички - найкращі друзі
  • краще закрити очі і випити корвалол
  • найкраща туш може погано працювати, якщо штрихати щіточкою в око

Як ви зрозуміли, моя мама не бьюті гуру і ніколи їм не була. Але якщо чесно, це взагалі не важливо. Це не те, чому вона повинна була мене навчити.

Моя мама, самостійно виростила мене, вона дбала мене, підтримувала мої рішення, бо хотіла, що б її донька була щасливою і гарною людино. Вона зараз ночами не спить, бо переймається за мене, ха моє здоров'я.

Мама навчила мене поважати природу, інших людей. Навчила любити тварин і допомогати, навіть коли нема можливості ( бо насправді можливість є завжди).

Так, ми зовсім різні В нас різні смаки, різні думки і різне відношення до якихось позицій. Але всі люди різні. Важливо це поважати.

Тому краще я їй розповім про макіяж і про всі ці бьюті хитрощі, бо для моєї мами не соромно слухати доньку, не соромно визнавати помилки і не соромно вчитися у молодших.

Нема ситуації, яку не можливо виправити, особливо міцеляркою.