Наталія С

#mymummakeupclub

#mymummakeupclub

Мама намагалася дати свою любов, любов до знань, природи, здоров'я та показати красу навколо нас. Вона вірила в мої здібності та заохочувала мене працювати. Одна з найголовніших речей, яку я запам'ятала, - це те, що необхідно дбати про своє здоров'я і не нашкодити собі.

Мама навчила мене, як правильно робити манікюр, купила мені машинку для епіляції. Вона пояснила, що необхідно дбати про шкіру обличчя й уникати тертя з полотенцем, хоча мені дуже хотілося це робити в дитинстві. Завжди радила мені не фарбувати брови та губи занадто яскраво, оскільки це може виглядати занадто.

Мені ніколи не забороняли експериментувати з зовнішнім виглядом, і за це я щиро вдячна. Мабуть, тому я дуже люблю все природне та нюдовий макіяж! У підлітковому віці я пережила період експериментів зі зачісками, які відверто були стрьомні та страшні - не хочу це повторювати😂😂😂. Мама підтримувала мене, навіть якщо іноді була шокована.

Зараз, я вже доросла і надаю мамі поради :)) Нещодавно знайшла для неї нову улюблену туш для вій!:)

Я відчуваю себе щасливою, маючи таку підтримку та любов.

Насправді, не так багато фотографій, з яких я можу обрати, вже чекаю ту мить, коли доберусь до старих альбомів та компьютера!)