Легендарна маска для губ від Laneige: Дієва чи ні?

Легендарна маска для губ від Laneige: Дієва чи ні?

Привіт, дівчатка.

Я, як справжня жертва маркетингу також повелася на цю мега популярну масочку для губ від корейського бренду Laneige. Про неї говорять абсолюно всі, але відгуки я бачили різні: як позитивні, так і негативні. Тому, поділюся своїми враженнями.

Я обрала для себе мініатюрку для знайомства з продуктом (за можливості завжди так роблю, на випадок, якщо засіб не підійде). Це,наче, оригінал, адже замовляла на перевіреному сайті.

Як зазначає виробник, масочка містить в собі вітамін С, антиоксиданти, гіалуронову кислоту та комплекс екстрактів різних ягідок.

У чому її різниця у порівняні зі звичайним бальзамом для губ?

Виробник використовує технологію з бета-глюканом  та емолентами, які створюють захисну плівку на ваших вустах, яка буде на них впродовж 8 годин. За цей час всі корисні інгрідієнти проникають у клітини вашої шкіри губ і живлять її. І зрозуміло, що найкращим періодом для того аби масочка подіяла є час, поки ви спите.

Я чула також, що вдень у якості бальзаму її наносити не можна, адже тоді вона пересушиватиме ваші губки. Якщо чесно, то я не перевіряла цю інформацію, тому нічого сказати не можу.

Але за більше ніж місяць нічного використання можу дати суб'єктивний відгук.

У мене не зовсім суха шкіра губ, а тому зазвичай вони виглядають нормально. Але бальзам дійсно справляється зі своєю задачею. Губи стають більш зволоженими та напитаними. Якісь дрібні тріщинки заживають і розгладжуються. Використовуючи її, я перестала користуватися бальзамами для губ, адже маски вистачає для зволоження. Тому, я щиро рекомендую спробувати цей продукт.

Ще одним неочевидним плюсом є її економність. Хоч у мене й міні версія (3г), але її вистачить ще на довгий період часу.