Легендарна маска для губ від Laneige: Дієва чи ні?
Немає такої людини, яка б не чула про цю корейську чудо-масочку для губ. Вона дійсно класна чи просто розпіарена?
Привіт, дівчатка.
Я, як справжня жертва маркетингу також повелася на цю мега популярну масочку для губ від корейського бренду Laneige. Про неї говорять абсолюно всі, але відгуки я бачили різні: як позитивні, так і негативні. Тому, поділюся своїми враженнями.
Я обрала для себе мініатюрку для знайомства з продуктом (за можливості завжди так роблю, на випадок, якщо засіб не підійде). Це,наче, оригінал, адже замовляла на перевіреному сайті.
Як зазначає виробник, масочка містить в собі вітамін С, антиоксиданти, гіалуронову кислоту та комплекс екстрактів різних ягідок.
У чому її різниця у порівняні зі звичайним бальзамом для губ?
Виробник використовує технологію з бета-глюканом та емолентами, які створюють захисну плівку на ваших вустах, яка буде на них впродовж 8 годин. За цей час всі корисні інгрідієнти проникають у клітини вашої шкіри губ і живлять її. І зрозуміло, що найкращим періодом для того аби масочка подіяла є час, поки ви спите.
Я чула також, що вдень у якості бальзаму її наносити не можна, адже тоді вона пересушиватиме ваші губки. Якщо чесно, то я не перевіряла цю інформацію, тому нічого сказати не можу.
Але за більше ніж місяць нічного використання можу дати суб'єктивний відгук.
У мене не зовсім суха шкіра губ, а тому зазвичай вони виглядають нормально. Але бальзам дійсно справляється зі своєю задачею. Губи стають більш зволоженими та напитаними. Якісь дрібні тріщинки заживають і розгладжуються. Використовуючи її, я перестала користуватися бальзамами для губ, адже маски вистачає для зволоження. Тому, я щиро рекомендую спробувати цей продукт.
Ще одним неочевидним плюсом є її економність. Хоч у мене й міні версія (3г), але її вистачить ще на довгий період часу.
Коментарі (0)