Відновлююча маска Davines Renaissance Circle Hair Mask, яка поверне в життя ваше волосся!
Якщо твоє волосся кричить SOS! після термообробки феном або праскою, а може ти часто подорожуєш і зміна клімату погано впливає на твоє волосся чи негативні фактори навколишнього середовища, хворобу чи стреси, невдале фарбування…
Відновлююча маска Davines Renaissance Circle Hair Mask здатна оживити навіть безнадійні, неживі та зневоднені пасма.
З цією маскою я знайома вже три роки і вона моє порятунок від будь-яких невдалих експериментів над своїм волоссям. Ефект видно вже після першого застосування і твої волосся знову набувають силу і красу, еластичність і блиск.
У складі є олія Бабассу, яка містить дуже високу концентрацію лауринової та міристинової кислот, що має поживні властивості. Воно пом'якшує і робить волосся м'яким і шовковистим.
Жовта глина - 100% натуральна глина, яка допомагає відновити зовнішню структуру волосся, ущільнюючи їх та оздоровлююча.
Маску бажано не використовувати щодня. Я користуюся нею раз на 5 днів. Наношу маску на підсушене рушником волосся на 5 хвилин, потім розподіляю її і на шкіру голови ще на 5 хвилин, і змиваю ледве теплою водою.
Аромат у маски дуже класний і тримається на волоссі на добу. І він не набридає, а навпаки волосся хочеться вдихати.
Рекомендую спробувати маску Davines Renaissance Circle Hair Mask і ваше волосся скаже вам спасибі!
Хто вже користувався нею? Як вам вона?
код товару: 448059
Коментарі (0)