Олена В

#mymummakeupclub

#mymummakeupclub

Колись почула фразу: мама-Бог в очах дитини. В цій фразі сказано все. Мама-це перше слово,це найрідніша людина. Мама любить дитину не дивлячись ні на що, своєю безумовною любов’ю.

Для мене мама в дитинстві була богом. Мені здавалося,що вона все може,все вміє і знайде вихід з любої ситуації. Вона ідеальна. Ідеально виглядає,ідеально пахне,ідеально готує.

Моя мама завжди любила яскраві помади. І вона дуже любила парфуми. Ця любов передалася й мені. Пам’ятаю,як у неї стояли духи Climat та Magnolia і як вона дуже делікатно їх наносила на шию та зап’ястя. Від мами так завжди приємно пахло. І я в дитинстві так мріяла вирости скоріше,щоб можна було ними напахтитися).

Потім пам’ятаю як в середині 90х,коли я була підлітком,моя мама мені купувала туші для волосся. У мене була блакитна і бузкова. І як я «щеголяла» з різнокольоровими пасмами до школи і всі дівчата задивлялися на моє волосся. З цього почалися мої експерименти з волоссям. До речі,мама завжди підтримувала мої експерименти в одязі та зовнішньому вигляді. Я їй за це дуже вдячна!

Я думала про поради,які мама мені давала. Їх було безліч,звичайно. Про піклування про здоров’я, про харчування,про те як правильно ростити сина,як правильно реагувати на складні ситуації в житті.

Але є декілька порад,які вплинули на мою б’юті рутину.

Я завжди раніше мила голову через день,бо у мене було жирне волосся. А мама ніяк з цим не могла змиритися і весь час сердилася на мене й казала,що так не можна і що я гублю своє волосся. Я довго сперечалася і противилася. А потім... накінець прислухалася до її поради: просто перестань мити часто і волосся перестроїться. Я не знаю як у мене це вийшло,але я перестала мити волосся через день. І з тих пір( це вже більше 10 років) я мию волосся раз в 5-6 днів. І воно у мене зовсім не жирніє,виглядає чистим і свіжим , хоча користуюся і масками,і олійками.

Ще вона завжди казали: не нанось на себе тоналки,пудри. Вони лише забивають пори( в ті часи я думаю тоналки дійсно були не дуже хорошої якості). ☺️ Ви знаєте,я й не користувалася. У мене навіть ніколи не було своєї пудри(!).Благо шкіра у мене була нормальна,без висипань. Зараз я не вважаю,що пудра це зло. 🤭😂Але по інерції я так ними і не користуюся ніколи, мені достатньо BB крему,чи CC крему,щоб виглядати на всі 100.

Дякую Мамусю!♥️

Вітаю всіх мам зі святом краси,турботи та любові !

#mymummakeupclub