M A T V I E I E V A

Забудьте про жирний блиск: ідеальна рідка тональна основа для матової шкіри!

Забудьте про жирний блиск: ідеальна рідка тональна основа для матової шкіри!

Ця тональна основа - моя одна з улюблених !

Структура є легкою та приємною на дотик. Її формула забезпечує матуючий ефект, який довго зберігається на шкірі. Я дуже ціную її за здатність зменшувати відблиски та вирівнювати тон шкіри.

Колір основи прекрасно підійшов до мого відтінку шкіри. Завдяки великому вибору кольорів у лінійці цієї тональної основи, можна легко знайти відтінок, який підійде саме для тебе.

Хоча ціна може здатися трохи високою порівняно з іншими тональними основами, які можна знайти в магазинах, але на мою думку, вона варта кожної копійки.

Однією з переваг є те, що вона має дрібну насічку на дозаторі, що дозволяє легко контролювати кількість використаної тональної основи. Також, її формула є досить стійкою, і не вимагає багато додаткових зусиль для утримання на шкірі.

Щодо недоліків, я можу згадати тільки те, що ця тональна основа може створювати легкий ефект "маски", якщо наносити її великою кількістю або якщо відтінок не підібраний належним чином. Однак, це можна легко уникнути, дотримуючись деяких правил нанесення тональної основи.

У загальному, я вражена якістю та ефективністю Liquid Control HD Mattifying Drops Foundation. Її структура та формула - це те, що дійсно робить її вартою покупки.

Якщо ви шукаєте надійну та стійку тональну основу, яка також дбає про здоров'я та стан твоєї шкіри, тоді я рекомендую спробувати цей продукт.

Залишаючись чесною, я маю склонність до того, щоб бути критичною до косметичних продуктів, але я була приємно здивована якістю.

12 травня, 2023
M A T V I E I E V A
12 травня, 2023