#testmakeupclub

#testmakeupclub

Бокс включає в себе засоби з декоративної косметики та догляд за тілом. Дякую команді мейкап за можливість тестування нових продуктів.

Про все розкажу по порядку.

В боксі 6 пробників. Ці засоби спрямовані на роботу з розгладженням зморшок, надання пружності шкірі. Якраз те, що мені потрібно. В наборі є сироватки і креми, скраб. Після використання сироваток і кремів шкіра стає гладенькою і ніжною на дотик. Про розгладження глибоких зморшок говорити не можу, адже потрібен довготривалий і накопичувальний ефект. Але, в порівнянні з моїм основним доглядом за шкірою обличчя, то засоби з пробників дають вау-ефект. Я задумуюсь щодо покупки повнорозмірів деяких засобів. Скрабом не користувалась.

Сироватка має гелеву текстуру з золотими часточками. Приємно пахне.

При нанесенні, золоті частинки тануть на шкірі. Сироватка добре впитується та добре зволожує шкіру. Використання доволі економне, вистачить на довго.

Мені сподобалась, але повторно не куплю. Краще вже взяти щось дорожче із бренду Derma E

Антиперспірант має приємний ніжний квітковий аромат.

Добре захищає напротязі дня.

Мені сподобався.

Компактна упаковка, поміститься і в маленькій сумочці, якщо потрібно взяти з собою.

Такий продукт я використовую вперше. Наносила на стопи для пом"якшення шкіри на них. З цим пілінг справився чудово. Ніжки стали гладенькими і приємними на дотик. Мені сподобалось це відчуття.

Туш з подвійною щіточкою. Щіточка змінюється за допомогою механізму в ручці. Цікава штучка. Але для мене не було якогось супер-ефекту. Звичайна туш, що з прямою щіточкою, що зі скрученою. Добре профарбовує вії. Не осипається - це великий плюс.

Відтінок помади 02 - Amou Rose

Взагалі-то не користуюсь матовими помадами, вони мені сушуть губи.

В цій помаді приємна текстура, гарний колір. Зручно наносити на губи за рахунок того, що це помада-олівець. Можна обійтися без класичного оліця для губ. Помада сподобалась, але не для щоденного користування, бо сушить губи.