#свідомакраса Подарунковий бокс з косметикою Garnier

#свідомакраса Подарунковий бокс з косметикою Garnier

Бокс містить 10 повнорозміних продуктів для догляду за обличчям та тілом.

Поділю доглядові засоби на категорії та розповім про кожну з них.

Тут маємо шампунь, маску для волосся та бальзам із серії Garnier Fructis Superfood з кавуном. Всі вони призначені для тонкого волосся та додають об"єму

• Всі засоби приємно пахнуть кавуном. Особливо маска і шампунь. Бальзам має слабо виражений запах.
  • Засоби економні
  • Дійсно створюють об"єм та не обтяжують
  • Моє фарбоване, пухнасте, в"юнке від природи, волосся після миття і догляду цими засобами стає приємним на дотик, блискучим та добре тримає об"єм.

Ефект від засобів мені сподобався, рекомендую.

Розглянемо, що тут у нас:

• Зволожувальний гель з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тонуGarnier Naturals Vitamin C Cleansing Gel

Використовувала ввечорі. Звичайний гель, чудес не робить. Шкіра піся нього зволожена і доглянута. Мені більше сподобався, чим ні. Але сама не куплю. Бо шукаю більш дієві кремчики для вечірнього догляду за обличчям.

• Гіалуронова тканинна Алое-маска для всіх типів шкіри обличчя Garnier Skin Naturals

Це засіб для домашніх спа-процедур. Масочка допомагає зволожити шкіру обличчя після тяжкого робочого дня. Там багато есенції, і на шию, і на декольте вистачить. Ефект хороший - шкіра наповнена і гладенька.

Рекомендую вам, і сама колись точно придбаю ще.

• Тканинна маска для зволоження й відновлення сухої шкіри губ з екстрактом вишні та провітаміном В5 Garnier Skin Naturals

Вперше в житті використовую маску для губ. Чоловік з мене довго сміявся, адже я зо 20 хвилин просиділа мовчки.

Маска типу бинта, просочена великою кількістю есенції, приємно пахне вишнями.

Губки після неї зволожені і приємні на дотик, розгладженні та наповнені. Мені така процедура дуже сподобалась, але мовчати 20 хвилин - то не для мене. Краще бальзамчик якийсь хороший візьму.

• Очищувальний гіалуроновий алое-гель для вмивання для усіх типів шкіри Garnier Skin Naturals

Приємний, з першого погляду гель, але мені після тривалого використання почав підсушувати шкіру. В мене шкіра нормальна, але з віковими змінами. То ж сухість тут не потрібна однозначно. Поки що відклала, можливо пізніше буду користуватися. Гель досить виражено пахне алое, густенький, економний.

• Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals

Єдине, що можу сказати про цю міцелярку: купувала-купую- і буду купувати. Це класика, яка добре працює!

Мені дуже подобається. Вона добре змиває косметику з обличчя.

• Дезодорант-ролик Garnier Mineral Deodorant Ультра Захист 48г

Почнемо з того, що це АНТИПЕРСПІРАНТ, тобто засіб, який повинен блокувати надмірне потовиділення.

І я скажу, що з цим він справляється добре!

Має приємний аромат. Вологий, йому потрібен час, щоб увібратися в шкіру та висохнути на ній.

Мені дуже сподобався!

• Живильний крем для тіла для сухої та дуже сухої шкіриGarnier Body SuperFood Avocado Oil + Omega 6 Nourishing Cream

І на останок - засіб, який сподобався найбільше з боксу!

Цей чудо-крем здатен зволожити навіть саму суху шкіру.

Крем густий, але добре впитується в шкіру, і не залишає липкості.

Шкіра після нього приємна на дотик і ніжна.

Однозначно рекомендую!

12 травня, 2023
12 травня, 2023