ksnklb

Враження від подаруноквого боксу #Свідомакраса🌿

Враження від подаруноквого боксу #Свідомакраса🌿

Вже робила окремі відгуки на деякі засоби, із поступовісттю формування вражень. І тепер ось – повноцінний допис)

Хочу ще раз подякувати за таку чудову ініціативу, адже окрім класних продуктів у подарунок, отримала багато корисних і цікавих знань, лайфхаків💚

Дуже круто, що засоби еко-френдлі та вкотре нагадують нам про важливість збереження природи) Баночки після використання можна здати на переробку, а маски з біорозкладних матеріалів. ☘️

Спочатку розповім про засоби, які ще не згадувала)

Враження від подаруноквого боксу #Свідомакраса🌿

Я завжди хотіла перейти на використання роликових дезодорантів, і ніколи не могла знайти "Той самий". Завжди було щось не те, то запах, то надто мокрий, то надто сухий.

А Garnier Mineral Deodorant Ультра Захист 48г виявився ідеальним. Обов'язково повторю не раз, адже по текстурі він ідеальний, комфортний і легко наноситься. Немає подразнень чи дискомфорту, мокрих відчуттів чи бруду. На одязі теж поки не бачила слідів, може ще погода була не достатньо тепла...

Але окремий плюс тут запах, він приємний, легкий, ненав'язливий; відчувається, але не заважає.

Флакон зручний, маленький, ролик не заїдає. Можна брати в сумочку, адже не займає багато місця і не важкий.

З міцеляркою від Garnier я вже була знайома раніше, але не з цією. Косметикою нею не змивала, а лише spf, а він в мене дуже легкий, то візуально можу сказати, що впоралася із завданням. Через певний час користування не зауважила забруднених пор.

Пробувала мама змивати туш, то в неї все змило добре. Ще один плюс, що її не щипало і не було дискомфотних відчуттів.

Я також відчувала ніжну дію міцелярки, вона така, лагідна до шкіри) Аромат є легкий, приємний, на обличчі не відчувається.

Цікаво, як буде змивати повноцінний макіяж, та для частого використання доволі хороша міцелярка, адже має ніжну дію.

Крем для тіла Garnier Body SuperFood Avocado Oil + Omega 6 Nourishing Cream, у баночці, схожій на баночки від масочок) Гарний об'єм.

Текстура крему кремова, звісно, густа. Колір білий. Аромат не зовсім мій) Ну такий насичений, залишається на тілі доволі довго, з часом відчувається лише якщо принюхатись, але не перешкоджає парфумам. Мені аромат був схожий більше на харчовий, аніж косметичний, але це все суб'єктивно))

Сама дія крему на шкіру тіла мені сподобалась. Зразу відчувається зволоженість, шкіра стає гладкою. Крем наноситься легко, не скочується, вбирається у шкіру за декілька хвилин.

Я б повторила цей засіб, але з іншим ароматом)

Про кавунове тріо для волосся я вже писала) Лінійку Fructis Superfood мала у планах спробувати))

Аромат у всіх продуктів тут однаковий, відчувається кавун, та доволі так довго залишається після миття.

Результатом я дуже задоволена, голова чиста, а довжина насичена, блискуча, легка, не заплутується та не магнітиться.

Шампуні від Garnier помалу вже входять у мій "маст хев") Хороший склад, доступна ціна та класний результат))

Маски і бальзам теж залишають по собі приємні враження, хочеться спробувати і інші "фрукти" із серії))

Очищувальний гіалуроновий алое-гель для вмивання мені підійшов.

Свіжі аромати мене завжди підкупляють) А особливо, коли це аромат алое)) Тут я відчувала більше яблука, та все ж, запах зайшов))

Зі своєю функцією гель для вмивання впорався добре, не побачила негативних результатів використання. Добре спінився, очистив шкіру обличчя, пори виглядали чистішими. Вже цим я дуже задоволена)

Вітамін C я теж хотіла спробувати, але цей гель потрапив до мене не в той час. Хочу спробувати його влітку, адже така легка гелева текстура буде комфортна у спеку)

Сам гель надає блиск шкірі, вона стає світліша.

Перший раз залишав по собі липкий шар, а вже наступні рази краще вбирався. Після нього присіли прищики, але стало краще видно пори.

А в маски я просто закохалась і вже замовила ще одну таку) Тканинна маска для зволоження й відновлення сухої шкіри губ з екстрактом вишні та провітаміном В5 та Гіалуронова тканинна Алое-маска для всіх типів шкіри обличчя – це любов 💚

Класно зволожують, емульсію можна ще пізніше використовувати, адже у пачках її багато.

У маски для обличчя зручне лекало, доволі плотне, щоб не сповзати. Після застосування маски відчула свіжість та зволоженість, тон обличчя став рівніший. Після цього використовувала ще емульсію, тому цей ефект тривав трішки довше))

Масочка для губ це було щось нове для мене) Чудовий досвід, лекало велике і багато емульсії. Відчуття зволоження гарантоване. На наступний день губи були також зволожені, м'ягенькі, колір насичений)) І аромат масочки вишневий, як у бальзамах для губ🍒