M A T V I E I E V A

Ефективний догляд за пошкодженим волоссям: огляд Протеїнової маски La'dor Eco Hydro LPP Treatment

Ефективний догляд за пошкодженим волоссям: огляд Протеїнової маски La'dor Eco Hydro LPP Treatment

Сьогодні я хочу розповісти про неймовірно ефективну маску для пошкодженого волосся - Протеїнову маску La'dor Eco Hydro LPP Treatment.

Я використовувала цей продукт протягом декількох місяців і хочу поділитися своїми враженнями.

Перш за все, склад маски дійсно вражає. Вона містить протеїни шовку, кератину та колагену, які допомагають відновлювати пошкоджене волосся та зміцнювати його структуру. Також у складі містяться екстракти зеленого чаю та алое вера, які допомагають зволожувати волосся та роблять його більш м'яким і блискучим.

Щодо ефективності, я можу сказати, що маска дійсно допомагає відновлювати пошкоджене волосся. Після першого застосування я помітила, що моє волосся стало більш м'яким і гладеньким. По ходу використання маски, я помітила, що волосся стало більш здоровим та блискучим, а також значно менше ламалось та роз'єднувалось.

Я думаю, що цей продукт підійде для будь-якого типу волосся, але зокрема він буде корисний для тих, хто постійно піддає волосся хімічному впливу (фарбування, хімічне завивання тощо) та термічному ( фен, щіпці для вирівнювання тощо).

14 травня, 2023
M A T V I E I E V A
14 травня, 2023