Відгуки про MAREVE Secret Sense
Я не фанат літа та і спеку не дуже переношу.Мій догляд за шкірою обличчя,тіла та волоссям відрізняється в залежності від сезону і літо не вийняток.Тому сьогодні розкажу про свої лайфхаки як пережити літній період:Матуючі серветки завжди зі мною.Ох,як же я не люблю коли моя шкіра сяє,а влітку ця проблема більш стає актуальною,сонце і спека роблять з мене справжнього жирного млинця.Тому я без матуючих серветок нікуди.Матуючі серветки купую різні,але наразі мої фаворити beauty derm та via beauty.Якісний антиперспирант.Тут я гадаю ітак все зрозуміло,влітку пітнієш ще більше,а значить захист від поту має бути сильніше.Обираю сухий антиперспірант з максимально нейтральним або свіжим ароматом.Тільки свіжі аромати парфумів.Я шалено люблю солодкі та ванільні аромати в парфумах,але на літо обираю щось легке та невагоме.Легкі аромати легше переносяться в спеку та не дратують ні вас,ні навколишніх.Мій фаворит аромат від Mareve secret sense,він трохи цитрусовий,з квітковими та фруктовими нотами.Беспечна засмага.Я вже якось робила допис про необхідність спф,там же я розповідала,що страждаю від алергіі на сонце в певних зонах на тілі ,тому для мене навіть похід в магазин влітку неможливий без крему зі спф.Зібране волосся.Це теж я вважаю можна віднести до тематики бьюті.Я люблю ходити з розпущеним волоссям,але влітку намагаюся це мінімізувати,бо сонечко волосся теж не щадить....а потім волосся тьмяне,пересушене та вигорівше.Тому для мене на літо тілько легкі косички,хвостики та усілякі зачіски з крабіком.Отакі вони мої літні прийомчики🌞 Спробувала новий для себе український бренд Mareve,який зацікавив мене своїми парфумами(бачила в них ще спрей для дому,парфумовані лосьйони та свічки,обов’язково щось спробую).Довго думала який взяти конкретно парфум і обрала Secret sense.Це фруктовий тип аромату. Спочатку при нанесенні на шкіру відчувається різкий доволі аромат мандарину,причому такого кислого і пахучого,потім в цьому мандарині починають грати нотки якоїсь зелені,мені нагадує базилік.Через кілька хвилин починають розкриватися квіткові ноти і аромат стає більш ніжним з відтінками ванілі,але не солодко-приторними.Через якийсь час аромат з неяскраво солодко-ванільного переходить в аромат свіжої тропічної маракуї.Мені чомусь цей аромат десь віддалено нагадує аромат від Guerlain aqua allegoria мандарин-базилік,і от той аромат був для мене дуже різким,а тут є неймовірно крутий шлейф і цікавий мікс нот.Я би назвала цей аромат доволі багатогранним,бо якщо за ним слідкувати,то можна відчути,що він реально розкривається з часом і напевно на кожному по своєму.Стійкість цього аромату на шкірі десь +-5 годин,це доволі нормально.Парфум залишив приємне враження,я точно не очікувала такого цікавого поєднання та розкриття за таку хорошу вартість.Обов‘язково замовлю собі ще якийсь аромат.Але дуже хотілось би щоб були мініатюрки або пробники,бо обирати аромат наосліп дише по опису складнувато.