Відгуки про Цукровий скраб для тіла
Ми вже розповідали як наші маркетологи працювали один день на виробництві. І за вашими коментарями ми зрозуміли, що вам цікаво слідкувати не лише за виходом новинок, а й за процесами їх створення. Як ви могли помітити, до нашої команди доєдналася СММ-менеджер Анастасія (так, ще одна і так, ми обираємо працівників офісу за ім'ям та за розкладом таро 😝). І вона одразу захотіла відвідати наше виробництво, щоб розповісти та показати вам ще більше цікавих процесів.Під час свого візиту, Настя відзняла приготування пінок для душу, знаємо що ви їх вже полюбили, тому забезпечуємо наявність всіх ароматів на "поличках" MakeUp. Також у кадр потрапили наші оновлені бальзами для губ, їх фасування повністю автоматизовано. А ось розлив цукрових скрабів потребує втручання наших красунь-фасувальниць - вони натискають педаль напівавтоматизованого апарата, який відрегульовано на порцію 250 г. Обов’язково, під час фасування проводиться вибіркове зважування, для перевірки налаштувань апарату, щоб ви отримали свої улюблені продукти у повному обсязі.А які ще процеси ви б хотіли побачити? Підтримую і я крутий тег, а саме - подарунки для подруги.Думаю, універсал - це блиск для губ, я вибрала їй від Мейбелін, бо він дійсно крутий. Не липле, виглядає круто на губах.Знаю, що вона хоче палетку для тіней, тому підібрала від Ламель з яскравими кольорами, з нею точно не буде проблем створити круті мейки.Брівки в неї не ламіновані, тому гель для брів точно припаде до душі і не буде пилитись на поличці.Ну і кому б не сподобались засоби для ванни? Але звичайний гель це надто банально. Тому підібрала пінку для душу від Білоу, та крутий скраб і слайм-гель від Мермаде. Вагалась із запахом скрабу, і все ж вибрала до комплекту з слайм-гелем із запахом кавуна.А вам би сподобався такий подарунок? Ця "чорна" п'ятниця не пройшла й повз мене. Я не змогла втриматись і не закупитися на гарних знижках. Давно моніторила товари, які збиралась придбати. Замовляла не тільки на Мейкап, бо деяких засобів тут нажаль не було в наявності, а й на сайті магазину "найкращої подружки", ну ви зрозуміли 😅Брала саме необхідні мені засоби, нічого зайвого, хочете вірте хочете ні 😁Почну з декоративної косметики, бо її не багато, все куплене з 50% знижкою: Олівці для губ від Lamel у відтінках 406, 407 та гелевий у 404 відтінку. Останнім часом мене захопила тема контуру губ олівцями, бо раніше такого не робила і одразу наносила помаду.Рум'яна від Lamel у 403 відтінку. Довго обирала для себе відтінок рум'ян на зиму. В мене є рожеві і хотілося чогось меньш яскравого. Та і взагалі лише одні рум'яна в косметичці? Так не має бути ахахДоглядова косметика: Сироватка Cos De Baha A5 Azlaic Acid 10% Serum - першу взяла з гарною знижкою, а на другий день вона була ще дешевша, довелось замовляти знов 😄Сироватка Cos De Baha Salicylic Acid 4% Serum - за промокодом на сайті Мейкап знижка 30% до вже зниженої ціни.Скраб для шкіри голови Kayan Professional Scalp & Hair Scrub - друга одиниця зі знижкою 50%, при тому що сам скраб і так був по знижці. Ним вже користувалась, тому це не "кіт у мішку".Цукровий скраб Mermade Banana Nirvana - не змогла встояти перед гарною знижкою, тим паче в них дуже запашні скраби. Попередній в мене вже закінчується і захотілось чогось яскравого на поличку.Корейські крема для рук від Images. Ви будете здивовані ціні - 6 грн. Так так, нехай така мізерна ціна вас не лякає, вони мають чудову якість. При купівлі двох, третій у подарунок.Ось і моя улюблена трійка засобів від Українського бренду MyIdi: Протизапальна локальна есенція для обличчя - бренд, до речі, оновив дизайн та саму упаковку, вона стала набагато зручніша. Протизапальний тонер для обличчяПротизапальний SOS-крем для проблемної шкірНажаль на них знижок не було, але ці засоби мені дуже сподобались і конче необхідні, так як два продукти зі списку вже закінчуються.І на останок: Два пробники різних ароматів Landor, при купівлі одного, другий отримала у подарунок (Hot Girl Night та Soul Portal Euphoria). З цим брендом я не знайома, тому і аромати для мене будуть несподіванкою.