Відгуки про Montale Intense Cafe
Я не могла пройти повз цей прекрасний виклик від MUC❤️🔥Осінь і весна – мої найулюбленіші пори року, і я навіть не можу визначитись, яка з них ближча моєму серденьку. Тож, обираючи парфуми, біля полиці я застрягла хвилин на 30 🙈Але все ж мій вибір зупинився на Intense Cafe від бренду Montale.Для мене ці парфумі втілюють в собі всю красу та вайб осені🍂, за які я її люблю.це затишна кав’ярня із запашною, гарячою, смачною кавою… ☕це ароматні ванільні десерти… 🧁це пухнасті пледи...🧶це стукіт осіннього дощу за вікном...🌦️це неймовірні, свіжі осінні троянди… 🌹Піраміда цього парфуму проста і водночас складна:Верхні ноти: квітиСередні ноти: троянда і каваБаза: ваніль, білий мускус і амбра.Цей аромат дуже збалансований – легка кавова гірчинка врівноважується солодкістю ванілі і свіжістю троянди. Він дарує відчуття тепла і затишку. 💞Оскільки вже прийшла осінь, то нюди і рожеві тони в образі я вирішила змінити більш насиченими фарбами))Дякую за увагу!❤️🔥 Думаю , що фраза Sugar ? No, Thanks, I'm Sweet Enough дуже вдало підкреслює мою підбірку ароматів, бо якщо ти хочеш пахнути, як справжня цукерочка, то тобі вони точно сподобаються, кожен з них особливий і не схожий на інший, кожен з них у мене має свою назву той чи інший "ароматний десерт":AKRO BAKE - "ЛИМОННИЙ ТАРТ ". І саме на цьому ароматі хочу зупинитися і трішки більше розповісти , бо про інші аромати вже є на Make UP опис їх, відмітила в продуктах . Аромат BAKE складається з терпких лимонних нот, солодкої ванілі та насиченого горіхового праліне. Він дійсно на шкірі відчувається дуже смачним, що його дійсно можна порівняти з найкращим десертом! Дуже вишуканий і не банальний. Основні ноти аромату: цедра лимона, ром, збиті вершки, праліне, бурбонська ваніль та коричневий цукор.VAN CLEEF & ARPELS ORCHIDEE VANILLE – "ШОКОЛАДНО-ВАНІЛЬНА ПАНАКОТА". Основні ноти: мандарин, лічі, гіркий мигдаль, темний шоколад, болгарська троянда, фіалка, ваніль, білий кедр, тонка боба, білий мускус та ванільна орхідея.KILIAN PARIS PRINCESS – "РОЖЕВИЙ МАРШМЕЛОУ". Основні ноти тут: зелений чай, зефір та імбир. MONTALE INTENSE CAFE – "ТІРАМІСУ" . Основні ноти: кава, троянда, амбра, білий мускус, ваніль.PRADA CANDY – "СОЛОДКА ІРИСКА" . Тут назва аромату говорить сама за себе, найбільше я відчуваю в цьому ароматі палений цукор. Основні ноти: карамель, мускус, пудрові ноти, ваніль, сіамський бензоїн.А ЯКИЙ ТВІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ДЕСЕРТ?♥️Більше цікавих дописів про мої аромати знаходь за посиланням:https://club.makeup.com.ua/tag/lilyproparfumi/