Відгуки про Versace Crystal Noir
З першим похолоданням я згадую про свій кристал чорного кольору є, парфумиVersace Crystal Noir є для мене уособленням жіночності і сексуальності. Він досі залишається доволі оригінальним і цікавим ароматом. Цей аромат дуже компліментарний і привертає увагу, нікого не залишивши байдужим.Кокос з перчинкою, він теплий, манкий і огортаючи й.За основу макіяжу я взяла образи з модних показів Versace, де часто використовуються масивні чорні стрілки, з блискітками, виконані візажисткою Pat McGrath.Переглянувши промо цих парфумів, воно таке цікаве, але повторити його б не змогла, не маю так багато чоловіків 😁Тому ловіть моє бачення парфуму, виконане в цьому образі ❤️ Отримала ось таку посилочку, дуже вдячна Пришелець Ольга за те, що підняла мені настрій) Дякую 💖Я чекала тільки на парфуми, але отримала ще спонж, три чудові масочки та ще там була дуже мила записочка написана від руки 🥲. Дуже зраділа, коли побачила спонж, бо нещодавно свій зіпсувала. Маски одразу не зрозуміла, подумала мені прислали якісь таблетки😅, ще й рожеві і невідомо для яких цілей 😅довелось гуглити. Але вже розібралась, подивилась про них відео, та зрозуміла як їх використовувати. Якщо коротко, то це пресовані тканинні маски для обличчя, які можна використовувати по-різному, з різними компонентами. Versace Crystal Noir - це вишуканий, багатогранний аромат, який ідеально підходить для особливих випадків. Зізнаюся, подружитися нам вдалося не одразу. Мінька перекочувала до мене з колекції Mariya Trofimova, за що їй вдячна.Я люблю цей аромат за його пряність, кремово-вершкове звучання та непогану стійкість, як за таку доступну ціну. Також слід відзначити, що Crystal Noir дуже контраверсійний: одні його обожнюють, інші ненавидять. Тому обов'язково купуйте після затесту!Верхні ноти перцю, кардамону та імбиря задають дуже пряно-спецієвий старт.Хоча в туалетній воді немає нот кокосу, я все одно чую їх у основі аромату. Цей кокосовий відтінок додає аромату теплоти, вершковості та сексуальності. Далі ноти стають більш оксамитовими та розкішними, завдяки додаванню нот мускусу, сандалу та амбри.Стійкість на мені - 5-6 годин.Це моя друга спроба подружитися з цим ароматом. І на цей раз вона успішна. А все тому, що я зрозуміла, нащо мені схожий Crystal Noir: на такий популярний нині Gris Charnel, проте на кокосовій подушці. Наче хтось наніс щедрий пшик Gris Charnel на загорілу шкіру, зволожену кокосовим батером. Якщо ви любите пряну ноту кардамону, обов'язково спробуйте Crystal Noir.У цілому, я вважаю, що Versace Crystal Noir - це цікавий аромат, який не втратив своєї актуальності за 20 років. Він дуже різносторонній, проте якщо вам вдасться пізнати його привабливу грань, ви його уже не забудете...