Відгуки про Armand Basi In Red Eau
Цей аромат я вже описувала , коли був парфумний конкурс, але тоді на вулиці було тепліше ніж зараз і я відчувала його по-іншому. І власне, я придбала його в кінці літа для осені, але зрозуміла, що він все-таки, як і заявлено-весняний.Ось такі враження були під час конкурсу https://club.makeup.com.ua/post/19443/Також саме завдяки цьому конкурсу, я почала не просто вибирати парфюм по коробці та флакону і перших відчуттях при нанесенні, а стала трохи ретельніше вивчати ноти і саме слухати їх на собі.Про ароматArmand Basi- іспанський бренд, парфюм представлений в 2006 році. Аромат для сміливих, незалежних, впевнених у собі жінок.Тип аромату: квітковіПочаткова нота: бергамот, імбир, кардамон, мандаринНота серця: жасмин, лілія, фіалка, трояндаКінцева нота: білий мускус, деревні ноти.Гарний червоний флакон з гілочками. В мене обєм 100 мл.При нанесені одразу відчувається прям свіжий цитрусовий вибух. Я чітко відчуваю мандарини, бергамот та трохи імбиру.Через хвилин десять аромат стає спокійнішим, відчуваю жасмин, трохи троянду. Ще через деякий час на шкірі лишаються деревні ноти та ще трохи на фоні є цитруси та жасмин. Це те, що я відчуваю на шкірі при температурі на вулиці +10. При теплішій температури цитрусові відчувалися не так яскраво як зараз.Стійкість аромату слабенька, пару годин на тілі.Подивимось, як буде змінюватися моє ставлення до нього протягом року при різних температурах. Можливо весною він саме розквітне ☺️ Аромат-це мить щастя, до якої ми завжди повертаємося та прагнемо все життя. Немає жінок, які не люблять парфуми, є жінки, які ще не знайшли свій аромат.»Оце якраз про мене. Я досі в пошуку «свого»аромату.Я не вмію обирати аромати і відчувати якісь сплески емоцій чи відрізняти дорогий аромат чи дешевий😌Коли я приходжу обирати собі аромат, я відчуваю тільки перший. Наступні я не відчуваю взагалі. Мені не допомагають кавові зерна. Мені треба вибігати на вулицю, бо починає паморочиться в голові😔 Тому я обираю аромати по відчуттях, якщо чую від когось приємний для мене аромат, то одразу питаю про нього в перехожоі чи в знайомої і починаю гуглити. Потім приходжу в магазин, наношу один пшик на запʼястя, другий на блоттер і виходжу з магазину. Блоттер ношу в сумці і нюхаю протягом дня та дивлюсь на стійкість. З запʼястям так само-ходжу і принюхуюсь. Якщо аромат приживається, то можу придбати. Мені подобається квіткові, солодкі аромати, але не приторні.Саме тому в моєму арсеналі за все життя було всього десь 8 різних ароматів, які я періодично собі міняю.З тестерами все погано- читаю відгуки і замовляю, а потім лежить така купка, яку я роздаю або викидаю. Тож стараюсь вже не експериментувати.Що ж з моїми парфумами сьогодні? Маю пару-трійку флаконів, деякі стоять роками, деякі використовую виключно по сезонах, але в мій топ на сьогоднішній день входять ці три і ось чому.