Відгуки про Karaja Wonder Sculpt
Я дуже скучила за такими відео, можливо і ви🙈Одразу напишіть чи хочете огляд акційного стайлеру Loreal від мене?) Відгук буде не дуже позитивним🫠Але локони на ньогоЩо по макіяжу?Я знов ввела лосьйон Needly. Ніби він не робить мені вже висипань, але чесно не повторюватиму. Я не бачу якихось вау змін. Стан моєї шкіри тримає на собі Bielenda зелений, який дешевший набагато.Я з задоволенням користуюсь перфектором від Maybelline, попри його так собі склад, він абсолютно не дає реакцію на шкіру. Але підпікає якщо не витримати паузу після лосьйону. Плампер від Maybelline реально збільшує губи. Але все як я і казала, ось цей 01 менш ефективний, він для легкої набряклості і пече не дуже. Також мій не змінний помічник, коректор від Seventeen. Гарно маскує і підсвічує. Хочу придбати персиковий коректор, можливо якийсь порадите Палетка у мене єдина від Karaja, реально тішусь нею, універсальна. Я беру коричневий і сяючий коричневий.Каял Lamel у кольорі Мокко, туш Maybelline у кольорі бургунді-це прям зараз такий мастхев. Постійно тепер тільки так і малююсь Скульптор Lamel. Я перестала використовувати румʼяна покиТуш для брів-це щось. Вона взагалі не змивається, така стійка і такий крутий колір. RimmelТінт O'bays теж вже мій постійний гість на губах, як бачите, напівпорожній чи напівповний. То вже як ви собі побачите 🤭Він тінтує злегка і я одразу змиваюТа роблю контур олівчиком Pastel 205Ось і все, такий легенький мейк. Як я вам з локонами, до речі?) Вони такі пухнасті🤪Обіймаю💌