Макіяж новинками: Lancaster, Maybelline та Kiko

Ці яскраві новинки (наголошую – в моїй косметичці) викликають у мене такі ж емоції, як улюблена музика з плейліста. Деякі з них – мій вдалий вибір “всліпу”, деякі – подарунки від моєї прекрасної подруги. Але цей сет – однозначно тепер в фаворитах.

1. Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer SPF15. @O’Ostah ще ні разу не порадила мені те, що мені б не “зайшло”. Я не знаю, як вона відчуває, але здається у цієї дівчини дар))) Все, що стосується засмаги, – моя слабкість, бо, як я вже казала, я не сприймаю себе з блідою шкірою. Безпечна засмага – це завжди плюс. Навіть якщо я відвідую солярій, обличчя завжди захищене від ультрафіолету, бо шкіра схильна до пігментації. А отже, тіло здобуває бронзовий відтінок, а обличчя завжди контрастує:( Так от, цей мегакрутий бронзатор від Lancaster у відтінку 002 зміг виправити ситуацію. Два нанесення на чисту шкіру – і вуа-ля: ніякого різкого переходу) А ще я додаю його у тональний флюїд Pharmaceris і отримую нереальний ефект ретуші. Яка ж красива стає шкіра після цього “дуету”! Свіжа, засмагла, сяйлива… Тепер лише так)
  2. Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil. Еволюція мікроолівців в моїй косметичці: Dior – Bourjois – Maybelline. І що я вам скажу? Стійкість на рівні у всіх, відтінки – вдалі, а грифель тонкий та міцний. В мене відтінок 04 - Medium Brown, але зауважу, що брови виглядають темнувато, бо це тиждень після ламінування та фарбування. А для чого мені власне мікроолівець? Поясню: в мене є шрам на брові, а ще трішки не вистачає хвостика))) Тому доводиться робити декілька штрихів, аби довести брови до досконалості.
  3. Kiko Blue Me Perfecting Concealer & Eye Primer Duo. Як ви зрозуміли з допису автора (https://club.makeup.com.ua/post/14953/) , смаглява подружка – це я)) Дякую за цей неймовірний “підгон”, бо я нарешті змогла затонувати свої синці під очима не пластиліном від Лореаль (а я його люблю), як ти кажеш, а чимось більш солідним)) Праймер спробую використати як монопродукт – під тіні, під консилер, а може навіть під помаду) Він прозорий, легкий і дуже комфортний на шкірі.
  4. Maybelline The Falsies Surreal Mascara. Теж новий засіб у моїй косметичці, але туші від Мейбелін вже стали класикою. Якщо ти не спробувала новинку, то ти точно була не в настрої) Не замовити нову туш Maybelline – це як, скажімо, пропустити тренування, якщо ти займаєшся тричі на тиждень вже 2 роки))) Ну ви зрозуміли. Об’ємні щіточки – це 100% моє. Я фанат туші Kiko Milano Lost In Amalfi 24h Lasting Click Mascara, яка теж має дуже велику щіточку. Новинка від Maybelline однозначно не розчарувала, але й не дісталась п’єдесталу. Першість досі за Кіко. The Falsies Surreal не осипається, не перебивається, розпушує і робить красивий природний ефект, тому на щодень – супер варіант!
  5. На губах трохи мого улюбленого Кармексу з баночки. Так, не новинка, але ж він казковий) Ну чим вам не блиск?

Я могла б зробити 4 дописи про ці продукти, але, погодьтесь, коли ти задоволений, то розповісти хочеться про все і якнайшвидше) Проте, ви завжди можете написати коментар і запитати те, що цікавить. Всіх обіймаю❤️

24 серпня, 2023
Alyona Fedyk
24 серпня, 2023

Продукти для цього looks

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (279)
Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer SPF15
Всі відгуки (2)
Pharmaceris F Mineral Mattifying Fluid Dermo-Foundation SPF 30
Всі відгуки (26)
Kiko Milano Blue Me Perfecting Concealer & Eye Primer Duo
Всі відгуки (2)