O’Ostah

Лінійка Blue Mе Kiko Milano

Лінійка Blue Mе Kiko Milano

Blue Me - це колекція, натхненна океанами. Тут мова не тільки про кольори пакувань, але і про відповідальну красу: бренд співпрацює із Plastic Bank, який  допомагає Ocean Stewards запобігти забрудненню океанів.

Упаковки виготовлені з перероблених матеріалів: скло, алюміній, вторинний пластик та папір. Формули також веганські, що не може не тішити.

Ну що, пірнаємо в океан краси від Kiko?

Лінійка Blue Mе Kiko Milano
Лінійка Blue Mе Kiko Milano
Лінійка Blue Mе Kiko Milano

Я, як віддана фанатка Метеоритів, завжди очікую від будь-яких кульок wow-ефекту. Перлинки від Kiko приїхали до мене у металевій баночці, що викликало захват. Кульки захищені від деформації губкою, об’єм невеличкий, але коли хто використовував ті рум’яна до кінця? Загалом, дизайн причарував.

Пігментація і фініш. Набираються на ізі, розтушовуються ідеально. АЛЕ! Мій 02 відтінок містить забагато бронзувальних частинок, які я ненавиджу на своєму обличчі. Вирішити це питання легко, просто забравши їх із коробочки. Коротше, буду експериментувати.

Комбо із бази та коректора під очі - це найкраще, що може бути в косметичці людини із хронічним безсонням. Так подумала я і придбала собі відтінок 02, звісно, без затесту. Лайт медіум виявився із жовтуватим підтоном, але покриття на рівні. Краплинку для свотчу забрала для вас, можливо, хтось шукає саме такий. А Дуо відправиться до смаглявої подружки)

Це захват, кайф, ідеальний мультитаскер! Мій 03 відтінок підійде усім, настільки делікатний та універсальний у нього колір. Матова текстура легко розподіляється пальчиками, добре віддає пігмент і тримається на щічках увесь день. На губи наношу також пальцем, вбиючими рухами. Спокійно переживає пару годин, сходить рівномірно. А скляне пакування довершує приємні враження. Якщо вдасться схопити, тим паче на знижках - навіть не вагайтесь🩵