Макіяж новинками: Lancaster, Maybelline та Kiko

Ці яскраві новинки (наголошую – в моїй косметичці) викликають у мене такі ж емоції, як улюблена музика з плейліста. Деякі з них – мій вдалий вибір “всліпу”, деякі – подарунки від моєї прекрасної подруги. Але цей сет – однозначно тепер в фаворитах.

  1. Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer SPF15. @O’Ostah ще ні разу не порадила мені те, що мені б не “зайшло”. Я не знаю, як вона відчуває, але здається у цієї дівчини дар))) Все, що стосується засмаги, – моя слабкість, бо, як я вже казала, я не сприймаю себе з блідою шкірою. Безпечна засмага – це завжди плюс. Навіть якщо я відвідую солярій, обличчя завжди захищене від ультрафіолету, бо шкіра схильна до пігментації. А отже, тіло здобуває бронзовий відтінок, а обличчя завжди контрастує:( Так от, цей мегакрутий бронзатор від Lancaster у відтінку 002 зміг виправити ситуацію. Два нанесення на чисту шкіру – і вуа-ля: ніякого різкого переходу) А ще я додаю його у тональний флюїд Pharmaceris і отримую нереальний ефект ретуші. Яка ж красива стає шкіра після цього “дуету”! Свіжа, засмагла, сяйлива… Тепер лише так)
  2. Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil. Еволюція мікроолівців в моїй косметичці: Dior – Bourjois – Maybelline. І що я вам скажу? Стійкість на рівні у всіх, відтінки – вдалі, а грифель тонкий та міцний. В мене відтінок 04 - Medium Brown, але зауважу, що брови виглядають темнувато, бо це тиждень після ламінування та фарбування. А для чого мені власне мікроолівець? Поясню: в мене є шрам на брові, а ще трішки не вистачає хвостика))) Тому доводиться робити декілька штрихів, аби довести брови до досконалості.
  3. Kiko Blue Me Perfecting Concealer & Eye Primer Duo. Як ви зрозуміли з допису автора (https://club.makeup.com.ua/post/14953/) , смаглява подружка – це я)) Дякую за цей неймовірний “підгон”, бо я нарешті змогла затонувати свої синці під очима не пластиліном від Лореаль (а я його люблю), як ти кажеш, а чимось більш солідним)) Праймер спробую використати як монопродукт – під тіні, під консилер, а може навіть під помаду) Він прозорий, легкий і дуже комфортний на шкірі.
  4. Maybelline The Falsies Surreal Mascara. Теж новий засіб у моїй косметичці, але туші від Мейбелін вже стали класикою. Якщо ти не спробувала новинку, то ти точно була не в настрої) Не замовити нову туш Maybelline – це як, скажімо, пропустити тренування, якщо ти займаєшся тричі на тиждень вже 2 роки))) Ну ви зрозуміли. Об’ємні щіточки – це 100% моє. Я фанат туші Kiko Milano Lost In Amalfi 24h Lasting Click Mascara, яка теж має дуже велику щіточку. Новинка від Maybelline однозначно не розчарувала, але й не дісталась п’єдесталу. Першість досі за Кіко. The Falsies Surreal не осипається, не перебивається, розпушує і робить красивий природний ефект, тому на щодень – супер варіант!
  5. На губах трохи мого улюбленого Кармексу з баночки. Так, не новинка, але ж він казковий) Ну чим вам не блиск?

Я могла б зробити 4 дописи про ці продукти, але, погодьтесь, коли ти задоволений, то розповісти хочеться про все і якнайшвидше) Проте, ви завжди можете написати коментар і запитати те, що цікавить. Всіх обіймаю❤️

Продукти для цього looks

Kiko Milano Blue Me Perfecting Concealer & Eye Primer Duo
Pharmaceris F Mineral Mattifying Fluid Dermo-Foundation SPF 30
Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer SPF15
Maybelline The Falsies Surreal Mascara
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil