Бьюті-Семпли цього тижня

Всім привіт ! 💕 трошки не вистачало часу на довгі дописи на цьому тижні, але вже готую багатенько цікавого та й враження від тестування Керастаз та Мейбеллін 🛍️

Та давайте подивимось що приїхало мені на пробу з мініатюр, а що отримала в магазині )))

Хто не любить пробники? Думаю таких небагато. Це просто шикарна можливість спробувати новий продукт не купляючи повнорозмір , потестувати , зекономити якщо продукт не підходить , або просто не потрібен великий формат , тоді виручають мініатюри ✨ Я досить часто після пробника можу придбати повнорозмір , що парфуму, що крему чи ще чогось , а без семплу можливо б і не дивилась в ту сторону .

• Нарешті доїхав до мене Олаплекс 3 на тестування , це мініатюра 20 мл, вистачить на декілька разів . якраз ще є семпли шампуня та бальзаму , то ж спробую це тріо. Бо враження від шампунь - кондиціонер так собі, писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/32665/
  • також на міні затест приіхали семпли Rituals для обличчя , серія Namaste. Для тіла добре знаю продукцію , а ось для обличчя - цікаво спробувати )
  • також на пробу та затест з'явилась мініатюра парфуму Тіффані
  • Сіслі та Форд дали за покупку 🛍️
  • сьогодні пройшлась по магазинам , там знайшла пробники dado sens , melvita, tealogy, а в Боттега спробувала новинки для макіяжу : база та тон сироватка .
  • з покупочок на фото хайлайтер для нігтів Anny Just Glow ✨ Я не ношу гель поки що, то ж треба гарний засіб для нігтів , Бренд Енні перевірений давно )

Такі міньки 🛍️ Щось сподобалось? ♥️

До речі , готую нові парфумерні дописи з новинками , але написання займає трошки часу , то ж, кому цікаво, напишіть , з якої парфум новинки почати писати , на вибір зараз є: Lancome La vie est belle Rose Extraordinary , Billie номер 3 червоний бюст, Kilian Can't stop loving you, Kenzo Ikebana Mimosa.

Дякую за увагу 💜

16 березня, 2024
alena.rosee
16 березня, 2024

Продукти для цього looks

Лак для нігтів
Інтенсивний антицелюлітний засіб для тіла
Живильний бальзам для обличчя
Зміцнювальний нічний крем для обличчя
Ультразміцнювальний крем для обличчя
Крем-пілінг для обличчя