Бьюті-Семпли цього тижня

Всім привіт ! 💕 трошки не вистачало часу на довгі дописи на цьому тижні, але вже готую багатенько цікавого та й враження від тестування Керастаз та Мейбеллін 🛍️

Та давайте подивимось що приїхало мені на пробу з мініатюр, а що отримала в магазині )))

Хто не любить пробники? Думаю таких небагато. Це просто шикарна можливість спробувати новий продукт не купляючи повнорозмір , потестувати , зекономити якщо продукт не підходить , або просто не потрібен великий формат , тоді виручають мініатюри ✨ Я досить часто після пробника можу придбати повнорозмір , що парфуму, що крему чи ще чогось , а без семплу можливо б і не дивилась в ту сторону .

  • Нарешті доїхав до мене Олаплекс 3 на тестування , це мініатюра 20 мл, вистачить на декілька разів . якраз ще є семпли шампуня та бальзаму , то ж спробую це тріо. Бо враження від шампунь - кондиціонер так собі, писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/32665/
  • також на міні затест приіхали семпли Rituals для обличчя , серія Namaste. Для тіла добре знаю продукцію , а ось для обличчя - цікаво спробувати )
  • також на пробу та затест з'явилась мініатюра парфуму Тіффані
  • Сіслі та Форд дали за покупку 🛍️
  • сьогодні пройшлась по магазинам , там знайшла пробники dado sens , melvita, tealogy, а в Боттега спробувала новинки для макіяжу : база та тон сироватка .
  • з покупочок на фото хайлайтер для нігтів Anny Just Glow ✨ Я не ношу гель поки що, то ж треба гарний засіб для нігтів , Бренд Енні перевірений давно )

Такі міньки 🛍️ Щось сподобалось? ♥️

До речі , готую нові парфумерні дописи з новинками , але написання займає трошки часу , то ж, кому цікаво, напишіть , з якої парфум новинки почати писати , на вибір зараз є: Lancome La vie est belle Rose Extraordinary , Billie номер 3 червоний бюст, Kilian Can't stop loving you, Kenzo Ikebana Mimosa.

Дякую за увагу 💜

Продукти для цього looks

Зміцнювальний нічний крем для обличчя
Лак для нігтів
Ультразміцнювальний крем для обличчя
Інтенсивний антицелюлітний засіб для тіла
Живильний бальзам для обличчя
Крем-пілінг для обличчя