Я забороняю волоссю випадати (і губам бути сухими)

Після відвідування трихолога закупилася черговою порцією різного роду БАДів та тониками для шкіри голови ( в одній з минулих розпаковок ще показувала сироватку для стимуляції росту волосся та від випадіння яку вона мені порадила, зараз активно її використовую).

Замовлення я робила на американському сайті, звісно це вийшно набагато вигідніше.

Carlson Labs Super Omega-3 - омега-3 кислоти (ЕПК і ДГК) підтримують роботу серця і мозку, гостроту зору, а також здоров’я суглобів і сприяють оптимального стану здоров'я. Саме в цій хороше дозування цих кислот - 1200, повинно бути не менше 1000 мг на добу.

Country Life Maxi-Hair Plus - вітаміни для шкіри, волосся та нігтів. Тут дуже високий вміст біотину, комплекс вітамінів, мінералів та амінокислот. Читала гарні відгуки, тож буду чекати на якийсь ефект) Курс - не меньше 2 місяців, мені треба пити 3.

Nature's Bounty Hair Skin Nails - попередніх вітамінів мені вистачить на 2 місяці, третій місяць проп'ю ці, я іх вже колись брала і вони непогано подіяли

Now Foods Selenium - селен потрібен для підтримки роботи щитоподібної залози (в першу чергу я купила його саме для цього), а також він бере участь в утворенні антиоксидантних сполук. Вони захищають всі клітини нашого організму від негативного впливу вільних радикалів. Завдяки цьому вдається уникнути передчасного старіння тканин, випадання волосся, зубів і сухості шкіри.

Now Foods Vitamin D-3 - високе дозування для роботи з дефіцитом. Брак вітаміну D супроводжується низкою характерних симптомів і веде до негативних наслідків, але й його надлишок негативно відбивається на стані здоров’я людини. Наслідками нестачі є хвороби серця та судин, зниження тонусу м’язів, ослаблення імунітету, затяжна депресія і хронічна втома.

Now Foods Kelp - це йод з морських водоростів. Келп рекомендується застосовувати для профілактики захворювання щитовидної залози, для поліпшення розумового та фізичного розвитку, для посилення захисту організму від радіації, а також для відновлення структури шкіри, волосся, нігтів і зубів.

Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину Weleda Belebendes Haar-Tonikum - великий та невловимий. Бачила багато дуже гарних відгуків та рекомендачий, купила відразу три пляшки на трьохмісячний курс. Але буду його робити коли закінчиться курс сироватки Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Cellagen. Ну або як мінімум масажем голови я чогось зможу таки добитися від свого скальпу. Доречі вже купила і піпетки для тоніку, покажу в наступній розпаковці.

Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm - мій найулюбленіший бальзам для губ наразі, він шикарно пахне кисло-солодкою вишенькою та трошки дає відтінок губам. А ще взяла декілька інших ароматів щоб розкласти по всім сумочкам) Там крутий натуральний склад і це етичний продукт. Мені ще рекомендували з ароматом кокосу, я його теж купила, він пахне рафаелкою, але все ж вишневий мій фаворит ве одно)

Дякую за увагу 🌷 Всім міцного та красивого волосся)

Продукти для цього looks

Дієтична добавка "Вітамін Д-3"
Келп з йодом, 150 мкг.
Набір "Супер перлини з Омега-3"
Бальзам для губ
Бальзам для губ
Бальзам для губ