Весільний рожевий макіяж, що протримався 12 годин на навислих повіках

Вітаю! Десь місяць тому я була запрошена на весілля в пастельних тонах. У мене була рожева сукня, тому і макіяж я собі робила ніжно рожевий. При цьому є декілька нюансів: я ношу окуляри і у мене нависле повіко, а тому потрібно було зробити акценти, щоб хоч щось було видно серед цієї ширми.

Ділюсь що використовувала я, щоб зробити рожевий весільний макіяж:

  • Щоб вирівняти тон шкіри я користувалась тональним кремом від Мейбелін. По відгуку видно https://club.makeup.com.ua/post/30444/ - що ідеально мені підійшов саме 16 тон, він не дає риживинку, а виглядає максимально натурально.
  • Як базу для макіяжу я використала Smashbox Photo Finish Foundation Primer Clear - мені її рекомендувала і подарувала Фісташка - ну і вже якщо говорити відверто, то більшість декоративки у мене від неї. Вона моя гуру і мій провідник в світі краси, тому у неї є на що подивитись у відгуках, ці свотчі і мейки 😍

База ця найраща з тих які в мене була, але на моїй жирній шкірі при нависших повіках прям 24 години звісно не тримається нічого.

  • Використовувала 2 палетки - в Zoeva Opulence я взяла базу - насичено бордовий колір, а у Huda Beauty Nude Obsessions Palette - всі інші - і базовий легкий рожевий і блискітки золотаво-рожеві в куточки.
  • Мені виявилось недостатньо акцентів, тому люблю робити легкі стрілки, гарної чорної підводки у мене немає, але я активно викоритовую темно-коричневу RIVAL DE LOOP Liquid Eyeliner.
  • Для вій використовувала чорну туш від Мейбелін Sky High Cosmic Black і вона дійсно космічно чорна - не осипається, не відпечатується, ідеально зайшла в цей макіяж: https://club.makeup.com.ua/post/29012/
  • Окрім того нещодавно придбала топову штучку - фіксатор для макіяжу і дуже вчасно. Можете самі подивитись як за ці 12 активних годин макіяж майже не втратив своєї актуальності. Можливо для когось це нормально, але для мене це прям вау-ефект, який допоміг утриматифіксатор для макіяжу від Patricia Ledo.
  • Ще була супер стійка помада і в цей день я могла довіритись тільки Мейбелін в кольорі Cheecky 35: https://club.makeup.com.ua/post/31380/

Оцінити стійкість і якість макіяжу можете на фото, але особисто я була максимально задоволена собою ❤️

Продукти для цього looks

Maybelline New York Affinitone
Всі відгуки (125)
Smashbox Photo Finish Foundation Primer Clear
Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink
Всі відгуки (450)