Mandarinka

Туш для подовження вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

Туш для подовження вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

Вітаю! Протестувала я космічну туш і вздовж і впоперек і готова робити висновки чи дійсно туш від Мейбелін забезпечить обіцяне подовження вій.

Туш для подовження вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black
Туш для подовження вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

Дуже рада, що отримала боксик на тестування від Maybelline New York, тому що по факту відкрила для себе їх косметику!

Моя улюблена туш як раз закінчилась, а Лореаль мене дуже розчарував, про що я розказувала тут https://club.makeup.com.ua/post/26321/. Саме тому дуже хотіла отримати саме цей боксик і спробувати туш, а так як я не можу похвалитись ідеальними довгими віями то всі зірки зійшлись до космічної туші)

🔮 Перше що хочу відмітити - дуже зручна силіконова кісточка. Хоч я в цьому контексті не дуже вибаглива, але орієнтуюсь на результат. Якщо вії виглядають гарно - значить кісточка все робить правильно) Завдяки кісточці можна в декілька шарів нанести без проблем туш, але по факту достатньо двох.

🔮 Колір - космічно чорний, і хоч вкраплень у вигляді зірочок і немає, але туш дійсно супер чорна і має насичений колір.

🔮 Перше і головне чого хочеться - подовження вій. І можете самі судити по фото, але як на мене туш дійсно якісно подовжує вії, не побоюсь цього слова в 2 рази!

*примітка від автора - не звертайте увагу на зіниці, мені закапували очі для перевірки у офтальмолога, і очі ще не повністю на фото відійшли, тому виглядаю десь так 🥺

🔮 Зручність у користуванні - є, перший шар у мене виходить загустий, і я одразу наношу другий, тоді у мене виходить розприділити засіб по довжині і отримати ефект подовження.

🔮 Стійкість туші - це великий плюс. Бо бувало що я забувала про те що нафарбована потерла очі, усвідомила - дивлюсь в зеркало - а все добре! Туш Мейбелін добре тримається весь день, не осипається і не створює очі панди 🐼 при всій повазі до панд

🔮При нанесенні туш не відпечатується. Дякую Лореаль, що мені тепер є з чим порівнювати (ні).

Змивати туш мені подобається більше гідрофільною олією, вона добре розчиняє макіяж, а потім використовую гель для вмивання.

Я дуже рада, що тепер в моїй косметичці є туш для подовження вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black, оскільки вона повністю відповідає обіцянкам виробника: зручна у використанні і чудово завершує макіяж очей.