1
/1
Останні літні оновлення)
Якраз вчора я забрала посилочку з останніми літніми покупками і ще маленькою. частинкою більш ранніх, які чомусь забула показати)
- Купила не ту пудру, яку думала, що насправді кеупляю, тож буду вже тепер користуватись. Мова про Eveline Cosmetics Variete Ultra Fixing Transparent Loose Face Powder
- Чула багацько хороших відгуків про маленьку пудру для зони під очима і вирішила спробувати для закріплення консилера та вирівнювання цієї зони - Eveline Better Than Perfect Smoothing and Correcting Eye Powder. Так як влітку я в цілому активніше користуюсь пудрами через спеку та надлишок себуму
- Я вже дуже давно ганялась за 401 відтінком рідних тіней від LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow, і о так, диво відбулось, купила, ще й по хорошій ціні)
- У мене по трошки до завершення підходить моя база під тіні від Nyx, тому почала шукати заміну і випадково натрапила на базщу від Moira, знаю, що цей бренд славиться своїми спарклами, тому інтуітивно здалось і база має бути хорошою, спробуємо)
- Також по дуже гарній ціні була база від Wet n Wild, вирішила також її потестувати. Тіні в мене в щоденному макіяжі, тож і бази активно використовуються, + бачила на неї непогані відгуки, але перевіримо, бо у мене тіні полюбляють іноді зліпитись в смужку.
- Власне 3 нових китайські спаркли, але в інших відтінках, сріблястий, рожевуватий та золотистий. Один відтінок вже мала (https://club.makeup.com.ua/post/26010/ і тут https://club.makeup.com.ua/post/26012/) і його текстура, сяйво ат ефекти мені дуже сподобалась і прикупила ще кілька)
- Я стільки разів бачила ці олійні ампулки від Ellips, але чомусь ніколи не наважувалась придбати і навіть не можу пояснити чому. Але, врешті купила 3 різних - з прокератиновим комплексом (рожеві), м'якість сакури (червоні) та розкішне сяйво (золоті). Звісно, вигідніше купувати баночкою на 50 шт, але хочу порівняти чи є між ними різниця і чи взагалі вони мені підійдуть, а вже після такого затесту можна буде спокійно купувати цілу банку (або ні).
Такими були завершаючі це літо оновлення)
Nata_Po
31 серпня, 2024
Продукти для цього looks
Вітаміни для волосся "Розкішне сяйво" з олією алое вера
Ellips Hair Vitamin Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil
104
140 ₴
Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" з про-кератиновим комплексом
Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex
129
140 ₴
Eveline Cosmetics Variete Ultra Fixing Transparent Loose Face Powder