Nata_Po

Продовжуємо оглядати красивенні спаркли та пігменти)

Продовжуємо оглядати красивенні спаркли та пігменти)

Останні кілька моїх дописів присвячені різним сяючим текстурам, спарклам, дуохромам, пігментам, аналогам дорогих сяючих тіней та подібному)

А сьогодні я зібралась з думками розповісти вам про цікаві пігменти) Випереджаючи питання - всі ці 4 тішюшки з усім відомого нами сайту, пігменти до 100 грн, а спаркл пресований близько 60 грн.

Не хочу дуже детально зупинятись, про нього у мене є цілий допис - ось тут https://club.makeup.com.ua/post/26012/.

Але, мушу визнати, що це прекрасний спаркл за свої гроші, просто топ, і я ним регулярно користуюсь)

При більш щільному нанесенні він може виглядати як вологе сяйво, а якщо розтушувати - то це розсип діамантиків. Це неймовірно гарно)

Я намагалась усіма можливими шляхами передати сяйво, але одразу попереджаю, що те, що ви бачите на фото/відео - потрібно помножити мінімум на 10, бо все ж всі переливи, блискітки та багатство блиску камера дещо з'їдає)

В баночці він виглядає кораловим, на фото більш помаранчевим, але по факту це суміш рожево-золотистих блискіток. При чому рожевий тут холодний і ближче до фуксійного).

В залежності від кута, він або прохолодний рожевий, або такий коралово-золотистий)

Перше фото - це просто набраний пігмент, а друге - після свотчу, тобто розтертий і втрамбований)

Порівняно зі спарклом, цей пігмент більш делікатний)

Усі текстури наносила без баз.

Це вже такий Фолетовато-блакитно-рожевуватий пігмент, який з лілово-сіро-фіолетового відблискує у блакитно-рожевий)

Один до, другий після нанесення)

Я вже їх наносила, але доволі нещільно, лише щоб створити таку легку акцентну димку на очах)

Це кумендно, але мені особисто найбільш правдоподібно і гарно виглядає перелив в кінці відео на пальчику, там найбільше помітною є дуохромність відтінку)

Це дуже підбіний відтінок на попередній, проте, якщо той переливається у фіолетово-рожевий, то тут скоріше у блакитний. На свотчах при покупці я щось думала, що вони будуть відрізнятись більше, але по факту, можна було спокійно придбати лише 1)

Обидва відтінки холодні, але тут холодку ще більше)

На фото різниці практично то й не видно)

На відео трішки краще помітно різницю)

Усі відтінки нанесені у такому ж порядку, починаючи з вказівного пальця - це ананол Space Cowboy, нижче рожевий, потім фіолетово-блакитно-рожевий, та фіолетово-блакитний

Тут мені здається, що найкраще можна роздивитись відтінки і побачити, що у першого спаркла мабуть найбільш великі та найбільш яскраві блискітки, тоді як пігменти мають більш дрібний помол (ну, але це напевно логічно). А також тут краще помітна ця дуохромність відтінків)

Я ніколи не користувалась розсипними пігментами, і я не можу сказати, що в нас відбулась любов. Так, це прикольна текстура, нею цікаво бавитись, але чи вона є настільки ж практичною, як пресовані тіні? не знаю

З одного боку вони ніколи не розіб'ються, скільки би ви їх не кидали, бо якрозбити те, що вже розбили до нас ?)

Але вони можуть розсипатись, якщо ви відкрили баночку, чи вона відкрилась самостійно в косметичці.

Ну і чисто візуально все ж порівнюючи ці пігменти з першим спарклом, чи тим більше спарклами від Glamshop ( https://club.makeup.com.ua/post/25830/) це небо і земля. Але, і тут все окей, бо далеко не завжди потрібне сяйво до неба.

Найкраще за наші враження скаже практика. Вертаючись до неї, спарклом першим я користувалась вже разів 7. А цими пігментами, двоє з яких в мене лежать вже кілька місяців - раз. І рука якось не тягнеться, на жаль.

Тому більше я не маю бажання купувати пігменти, якось це не дуже зручний для мене формат, але я щиро усім серденьком полюбила спаркли)