Nata_Po

Аналог спарклу від Urban Decay Space Cowboy

Аналог спарклу від Urban Decay Space Cowboy

Я думаю, що ви вже могли чути та бачити багато оглядів на однушку-спаркл від Urban Decay, за якими багато хто ганяєється, але ціна насправді там не супер підйомна, оскільки ціна за однушку тіней понад 1000 грн це якось трокши ту мач на мою думку, якими би гарними вони не були)

Але навіть не дивлячись на це, цей відтінок є часто sold out.

Але, якось я натрапила на відео, де оглядали та згадували про різні аналоги на ці спаркли, після чого я одразу ж побігла дивитись на всім відомий китайський сайт і замовила собі ці тіні. Якщо чесно, то я абсолютно нічого не очікувала, але, я залишилась задоволеною і здивованою, побігли роздивлятись)

Продається в картонній коробочці, яка ще й додатково закрита целофановою плівкою, але я її оперативно здерла)

Приємно, що все запаковано надійно, а не аби-як

Сама упаковка в тіней також дуже крута, надійно закривається, тримається, самостійно не відкриється, бо є пружинка, яка дозакриває і привідкриває спаркл і це дуже круто.

Упаковка абсолютно прозора і нагадує чимось кремові продукти від LN Pro.

Окрім усіх плюсів, тут ще й 3г продукту, що є достатньо багато як для тіней, а тим більше сяючих, яких багато не потрібно наносити. До речі, в Урбан Дікей лише 1,7г. Тому і тут маємо додаткову перевагу.

Але з іншого боку є невеличкий мінус, упаковка максимально подібна на оригінал, і це не дуже добре)

Що ми отримуємо? Це величезна кількість блискітокна такій персиково-тілейсній базі, яка створює максимально крутий і вологий ефект, якщо наносити щільно, або ніжне зоряне небо і розкид блискіток на повіках)

Від одного нанесення все дуже гарно перенеслось. Фото, звісно, не передає усієї краси, але це виглядало просто неймовірно, сподіваюсь, що відео дасть змогу краще роздивитись це сяйво)

На жаль, я не мала нагоди тестувати оригінальний спаркл від Urban Decay, але бачила багато різних оглядів, в тому числі і відео і мені здається, що ця однушка за 60 грн абсолютно крутезна, якщо не заміна, то самостійний спаркл, якого вистачить дуже на довго. Та й окрім того, якщо ні з чим не порівнювати, то це бомбезний продукт за свої гроші. Великий об'єм, гарна упаковка та надійна, неймовірне сяйво, що ще потрібно?) І це класний та максимально універсальний відтінок, який додасть родзинку будь-якому мейку, як нюдовому, так і вечірньому чи яскравому)

Я дуже задоволена :)