Нова посилочка, знайшла класні бюджетні засоби для шкіри з АД

Я вже колись розповідала, що в холодний період року моя шкіра страждає від атопічного дерматиту. Зазвичай я рятуючи засобами Ля Рош, але цього разу вирішила зекономити, тому посилка вийшла супер-бюджетною, а всі засоби з дуже хорошими відгуками)

Вже все спробувала.

Дуже задоволена і гелем для душу - приємний аромат, гарно піниться і не сушить чутливу шкіру. По ціні виходить в кілька разів дешевше ніж Ля Рош і зараз на нього ще й класна знижка.

Крем наносилася здебільшого локально, заспокоював шкіру за 2 використання. Тепер раз в тиждень наношу на всю зону, де може початися АД.

Шампунь з таким крутим рейтингом я не могла не спробувати, він має гарний аромат, частіше використовую його як шампунь для першого миття, для другого використовую улюблений Віши - https://club.makeup.com.ua/post/28190/

Так волосся дійсно менше жирніє і залишається чистим на 1 день довше. Замовити його було важко, бо постійно зникає з наявності, тепер розумію чому. Мабуть, це самий класний дешевий шампунь, який я коли-небудь пробувала.

Ну і дезодорант, як завжди Garnier. Колись вже розповідала чому саме він.

На шампунь, гель для душу і крем будуть окремі, більш розгорнуті відгуки. Але можу сказати точно, що їх вже варто закинути у віш-ліст ❤️