Багацька Ірина

Clinique Happy — весняний вайб та відчуття щастя

Clinique Happy — весняний вайб та відчуття щастя

Happy про легкість, свіжість і ніжність. Після зими з її насиченими, гучними, зігріваючими ароматами хочеться саме такої свіжості й ненав'язливості.

Ці парфуми ідеально впишуться в образ дівчини, яка прогулюється у парку теплим травневим днем. Повітряна шифонова сукня майорить, а легка хода зачаровує, змушуючи дивитись їй у слід...

  • Аромат відкривається нотами апельсинової цедри у поєднанні з соковитим яблуком, також відчутні грейпфрут, бергамот і мандарин. Верхні ноти буквально іскряться свіжістю, занурюючи у безтурботність. У піраміді зазначено сливу, але особисто я її тут зовсім не відчуваю.
  • Квіткове серце надасть дівчині легкість і грайливість — тут яскраво відчутна ніжна конвалія у супроводі фрезії. Особливий шарм композиції додають троянда і орхідея, на мій погляд, ці ноти дозволяють сміливо носити парфуми не тільки молодим дівчатам, а й дорослим леді.
  • У базі найяскравіше звучать мімоза і мускус. Магнолія, лілія і амбра, майже невідчутні, але вони ефектно підкреслюють композицію, гармонійно її завершуючи.

Happy — це ковток свіжого повітря. Аромат ідеально підійде, якщо хочеться відпочити від складних композицій з густим, насиченим шлейфом.