Ідеальний віддінок, ідеальна текстура, ідеальна стійкість для не ідеальних брів
Topface Instyle Eyebrow Gel
Привіт, красуні!
Мені зараз часто кажуть, що в мене гарні брови, і мені стає аж трошки ніяково, тому що похизуватися особливо нічим.
Поки Бог роздавав всім шикарні брови, я стояла в черзі за довгими віями.
Але то не біда, адже за допомогою спеціальних засобів, можна виправити будь-яку ситуацію.
Вперше, я познайомилась з помадкою для брів Topface років 5 тому, і з тих пір, ми з нею нерозлучні. Це вже моя третя баночка.
Коштує в она бюджетно, вистачає її на рік, і найголовніше - вона не засихає! Ви її зможете використати до останньої краплі.
Наскільки я знаю, навіть знаменита помадка від Анастасії Беверлі Хілз не має такої властивості.
В лінійці є віддінки і для блондинок, і для брюнеток, але найуніверсальнішим віддінком є 003 Auburn. Це такий класний, базовий колір, який підійде і дуже світлим бровам, і темним. Якщо ви славянського типу зовнішності, беріть 003, не прогадаєте.
На фото колір здається трошки теплішим, ніж є насправді.
Хоча він реально нейтральний без рижини, або зеленці.
Тушується помадка просто ідеально, і завдяки цьому можна зробити як супер натуральний ефект, так і графічні брови.
Від природи в мене не дуже густі брови, вони світлі, і сама волосина досить тонка. На кінчику навіть якийсь пушок, який і не видно.
Раз-два на місяць, я фарбую брови фарбою або роблю ламінування, щоб хоч якось виділити брови на обличчі.
Коли фарба починає змиватися, в хід іде помадка.
Я профарбовую нижню лінію брів, щоб зробити іх чіктіше, і гарно заповнюю прост ір на кінчику. Потім розтушовую щіткою, щоб не було видно переходів, і фіксую брови гелем.
Погодьтеся, до/після - то небо, і земля. Візуально здається, що в мене брови на пів обличчя.
Стійкість у помадки просто фантастична: їй не страшна ні вода, ні шапки, навіть механічне тертя вона переживе. Але без проблем змивається міцелярною водою, що також є несумнівним плюсом.
Отже...
Незважаючи на те, що зараз дуже великий вибір засобів для оформлення брів: і олівці, і маркери, і туші, і тіні, і т.д, помадка для брів Topface Instyle залишається для мене фаворитом ось вже який рік.
Вона бюджетна, вона дуже економічна, в неї шикарний віддінок і поведінка, і до того ж ви її використаєте до останнього. (В мене ще є помадка від Мейбелін, і вона навіть поруч не стоїть з Topface).
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)