Лізі

Супер - Пептидна сиворотка від RECLAIRE

Супер - Пептидна сиворотка від RECLAIRE

Дівчатка всі ми любимо доглядати за шкірою нашого тіла, мазатися різними кремами, так ось, я знайшла на Мейкапі ось таку сироватку, як заявляє виробник вона з пептидами.

Я вирішила її спробувати тому що скоро літній сезон і мені було дуже цікаво реально ж може підтягнути шкіру звичайна сироватка.

Почнемо з того, як я її використовую, я її використовую в дуеті з обгортанням, теж від цієї фірми, з тієї ж серії.

Насамперед я роблю обгортання, залишаю все це на 40 хвилин під плівкою , після я йду змивати в душі обгортання, дуже приємні відчуття, після використання ніякого сильного печіння або сильного холоду, нема сильних перепадів температур.

Після цього я люблю наносити скраб і масажувати шкіру, далі я змиваю все з себе, виходжу з ванної, витираю насухо своє тіло і наношу цю пептидну сироватку.

Вона дуже приємна за текстурою, легка, нежирна, швидко вбирається. Наношу масажними рухами на всі проблемні зони, які хотілося б підтягнути.

Ось у такому чудовому комплексі, яке я роблю, дуже помітно як покращується стан і вид шкіри.

Сироватка дійсно дуже прекрасна, також у мене є відгук на це ж обгортання. Алергії не викликало, запах досить приємний, свіжий, все чудово.

Також гарний склад , якісні компоненти )

Мені справді дуже сподобалося і на моїх очах шкіра дійсно стала кращою і підтягнутою. У мене досить суха шкіра і без спорту вона швидко втрачає свій вигляд, ну це все можна легко відновити, головне мати бажання. Дякую всім))

Супер - Пептидна сиворотка від RECLAIRE
Супер - Пептидна сиворотка від RECLAIRE