Blondie_rs

Моя перша туш від Seventeen

Моя перша туш від Seventeen

Привітики! Що ж, сьогодні я хочу детально розповісти про туш. Це річ, без якої, мабуть, не обійдеться жодна дівчина. Тому постійно стоїть питання: яку ж туш обрати? У мене за стільки часу виробились певні вимоги: я хочу, щоб туш не осипалась, була легка в роботі (в плані нанесення), гарно розподіляла вії та змивалась без зусиль. Тож дещо згодом підготую окремий допис про всі свої туші для загального порівняння.

Я не хочу тут розказувати як туш видовжує вії чи робить їх об'ємними. Це все першочергово залежить від ваших вій. Тому що ну жодна туш не наростить вам довжину, згодіться 😉

Моя пер�ша туш від Seventeen

Коли я побачила щіточку, я трішки розстроїлась. Аналогічна була в Fenty Beauty, яка жахливо була незручною. Крім того, й наносилась незрозуміло як та не виправдала очікувань. Тож, я не фанат таких щіточок - і це, напевне, мій єдиний мінус, який можу тут одразу відзначити.

Даний продукт має ультрачорний колір. Наноситься легко, гарно розподіляючи кожну вію. Однак, промальовувати вії від кореня доволі складно і можна замастити повіку (власне через таку форму щіточки).

Туш ніжно промальовує і робить з вій такі голочки (ідеально для денного макіяжу). Для більш насиченого ефекту я наношу її в два шари.

Я ще досі не зрозуміла, чому в мене майже всі туші залишають п'ятна на нижній повіці та під бровами (перше фото ліворуч). Чи я деколи багато мружусь, і туш малює ті круги... Чесно - не дослідила, від чого це залежить. На фото справа - також носила туш весь день, але таких плям не було.

Змивається міцеляркою дуже легко, без зусиль. Не потрібно "відмокати" кілька секунд та розтирати око - за що ставлю великий плюс. Таку властивість ще мала Maybelline Snapscara; і більше я такого не зустрічала.

Що ж, можу сміливо сказати - туш мені сподобалась легким нанесенням, змиванням, хорошою стійкістю та ультрачорним кольором. Вона не обтяжує та не склеює вії, а тим паче - не осипається. Зручно, що можна примножити ефект при потребі. В один шар туш відмінно підійде для денного макіяжу, а в два - додасть густину.

Серед мінусів, які я особисто для себе визначила - це форма щіточки, якою не надто зручно промальовувати нижні вії та верхні від кореня. Але загалом туш достойна і я з задоволенням нею користуюсь.

Бажаю всім вдалого дня та розкішних війок! 😊