Альона Нойвілль

До щіточки треба звикнути: подовжуюча туш на міцні 4 зірочки

До щіточки треба звикнути: подовжуюча туш на міцні 4 зірочки

Треба було врешті її спробувати і зрозуміти, звідки стільки галасу! Ціна трохи кусається: я звикла до дешевших тушей, бо фарбую вії майже щодня, відповідно – великий розхід. Але я ризикнула 400 гривнями та отримала… просто нормальний продукт за свої гроші, як і все, що робить L'oreal. Нижче – мої враження після двох тижнів постійного користування.

Особливість цієї туші – ультра тонка щіточка з кількома рядками коротких зубців, які мають розділяти вії та надавати їм об’єму без утворення грудочок. Але якщо у вас помітно дрижать руки (як у мене) то попервах буде складно приловчитися фарбувати саме вії, а не шкіру довкола. На звикання до коротких та колючих зубців у мене пішов тиждень. Звичайно, можна набирати продукт зручнішою щіткою – але в чому тоді сенс купляти саме Telescopic?

Вона дійсно робить вії помітно довшими, але якщо наносити продукт у два чи три шари – починає склеювати та грудкуватися. Можна прочісувати вії іншою щіткою, забираючи грудочки (я так і роблю). Так як продукт доволі важкий, восковитий, пухнастими ваші вії не будуть. Туш гарно тримається увесь день (я навіть під дощ з нею потрапила) й легко змивається звичними засобами для демакіяжу без панда-ефекту.

Вдруге мабуть я цю легенду Ютубу не куплю, забагато мороки. Але в цілому – хороша туш у стильному флаконі для тих, хто любить L'oreal і надає перевагу довжині над об’ємом.