Бурка Полина

А що у вас в сумочці?

А що у вас в сумочці?

Мені здається, це знайомо кожній!

Мене дуже часто запитують, що міститься в цій крихітній сумочці?

Я вирішила заглянути, і зрозуміла що досить багато, але найбільше уваги я приділила помадам і блискам.

У мене зберігаються на будь-який смак: олія, блиск, помадка. Так би мовити, і на роботу, і на вечірку.

Розповім трохи більше, про кожен продукт.

Nyx Soft matte lip cream (SMLC19 Cannes)

Дуже давно користуюсь цими помадками. Вони у мене були в багатьох різних кольорах:

• Stockholm
  • Cannes
  • Cairo

Найулюбленіший відтінок - Stockholm, ним я раніше користувалася щодня, нюдовий приємний колір, коли хотілося зробити його яскравішим, використовувала темніший олівець під низ.

Колір Cairo дуже світлий, його я використовую на внутрішню частину губи, якщо хочу її висвітлити і розтушувати з іншим продуктом, виходить прикольний ефект. Якщо використовувати в соло, то вигляд у мене ніби хворію вже два тижні.

І останній-Cannes. Приємний колір троянди. На мені трохи рожевий, що мені не дуже подобається, тому що мені такі відтінки не дуже підходять, але я його міксую^ зверху з олією, і виходить легкий та натуральний відтінок губ.

А що у вас в сумочці?

Цей продукт моє любовне кохання, мені здається, я вже збилася з рахунку, який це тюбик. Люблю ці блиски, у них маленькі витрати, приємна ціна, гарне зволоження і приємний натуральний колір.

На губах не липне, немає якогось неприємного відчуття та бажання негайно змити. Користуюсь незалежно від сезону і це справжній musthave моєї сумочки.

Улюблені відтінки: 01, 05, 07

Найбільше розчарування. Дуже рада, що він попався в календарі. Жахливіше олії я ще не пробувала. На губах як вода, ефекту зволоження-0. Губи від нього сухі, запах неприємний.

В Україні на сайтах коштує 2000 – дуже дорого. Краще купити масло від Clarins або Dior, коштують дешевше та ефект вау.