YuliHrytskoff

Грайливий, легкий, життєрадісний і такий по-літньому мімімішний Moschino Toy 2!

Грайливий, легкий, життєрадісний і такий по-літньому мімімішний Moschino Toy 2!

Парфумерію італійського бренду Moschino я давно люблю! Серед усієї різноманітності ароматів цього парфумерного бренду у мене є кілька улюблених, у тому числі й біленький мішка - Moschino Toy 2.

Грайливий, легкий, життєрадісний і такий по-літньому мімімішний Moschino Toy 2!

Прем'єра аромату відбулась у 2018 році - це відносно "молодий" аромат, але який вже встиг завоювати серця багатьох дівчат.

Група ароматів: деревні, мускусні, квіткові.

Категорія: водичка відноситься до категорії міддл маркет.

Стать: для жінок.

Парфумер: Джеремі Скотт.

Країна: Італія.

Зроблено в Італії.

У мене пафумована вода представлена ​​у форматі пробника, тому розповім кілька слів про його зовнішній вигляд.
Пробник поміщений у гарну картонну брошуру, виготовлену у формі листівки.

Усередині цієї брошури у спеціальних кріпленнях розташований пробник.

Сам пробник виготовлений у вигляді білої пластмасової фіолки, яка оснащена розпилювачем.

Розпилювач працює безпроблемно, воду подає дуже дрібнодисперсно, що дозволяє контролювати кількість нанесеного парфуму.

Об'єм. Мій пробничок має об'єм всього 1 мл, ніби і зовсім небагато, але цього цілком вистачає, щоб розпізнати парфум, відчути його ноти та розкриття букета, а також оцінити стійкість та інші властивості парфумованої води.

Виробник виділяє в букеті аромату такі ноти:
Початкова нота: Магнолія, Мандарин, Яблуко
Нота серця: Жасмин, Півонія, Смородина
Кінцева нота: Деревинний бурштин, Мускус, Сандал

Букет дуже багатий, навіть надто))) На жаль (чи на щастя?) всіх нот парфуму я не відчуваю, але деякі звучать дуже яскраво, даруючи аромату дуже гарне й неповторне звучання.

Стартує аромат дуже цікаво і соковито – квітково-свіжо з легкою гірчинкою. Це звучить ніжність магнолії та свіжість зеленого яблука, обільно здобрена бризками соку мандаринової шкірки.

За кілька секунд аромат починає збагачуватися терпко-свіжим звучанням зеленого смородинового листка і лише зовсім трішки - зухвалою солодкістю жасмину. Піон я в ароматі так і не розчула і для мене це тільки плюс, тому що аромат піону для мене в парфумерії занадто різкий і не хотілося б ним псувати таку ніжну композицію.

І лише за деякий час в ароматі починає проявлятися база - проступає деяка обволікаюча солодкість сандалу і легкий квітковий мускус. Але мускус тут то проявляється, то ховається – не завжди відчувається у букеті. Втім, як і деревний бурштин - його бальзамічно-деревні ноти я в ароматі не чую зовсім і, як на мене, це знову-таки плюс!

Аромат парфумованої води Moschino Toy 2 мені більш ніж сподобався! Він і ніжний, і насичений, квітково-різкий і солодко-фруктовий, і з легкою гірчинкою - дуже багатогранний, але завжди яскравий, грайливий та життєрадісний!

Коли парфум повністю "всідається" на шкірі, він звучить, в основному, білоквітковою свіжістю і солодом фруктової м'якоті з легкою, ледь відчутною гірчинкою. Найбільш яскраві ноти – квіткова ніжність магнолії, свіжість смородинового листя та гіркуватість мандаринової цедри.

Шлейфу дуже довгого я не чую, парфум сидить досить близько до шкіри.

Стійкість у парфумованої воді дуже непогана - 4-5 годин я чую аромат від себе виразно. На одязі аромат тримається довше.

Сезонність парфумованої води – пізня весна-літо. Я "носила" цей парфум навіть у спекотні дні - ні мене, ні оточуючих він не душив і не дратував.

Вікові рамки аромату – молоді дівчата та жінки. Для дорослих статусних жінок такий аромат може видатись надто простеньким та легеньким, але це, звичайно, дуже індивідуально.

Moschino Toy 2 – це парфумована вода, яскравий та життєрадісний аромат якої перенесе вас у сонячне літо, огорне теплом та радістю! Його варто "одягати" під легку сукню та відкриті босоніжки і насолоджуватися життям та літом! Мені здається, що такий аромат дуже універсальний - підійде багатьом і, як на мене, просто не може не сподобатись! Я обов'язково придбаю для літньої різноманітності у свою парфумерну колекцію ароматів повноформатний флакон цієї парфумованої води! А вам також рекомендую з нею познайомитись!